|
SİTE ANA SAYFA | Galeri | Kayıt ol | Yardım | Ajanda | Oyunlar | Arama | Bugünki Mesajlar | Forumlar? Okundu Kabul Et |
Arşiv Güncelliğini Yitirmiş Konular |
Anketimiz: 12 Eylülde Anayasa değişikliğine ne diyeceksiniz? | |||
Evet |
![]() ![]() ![]() ![]() |
289 | 57,68% |
Hayır |
![]() ![]() ![]() ![]() |
212 | 42,32% |
Katılımcı sayısı: 501. Sizin Bu Ankette Oy kullanma Yetkiniz Bulunmuyor |
|
Seçenekler | Arama | Stil |
![]() |
#11 |
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() ![]() KAOS Şuan
![]() Son Aktivite: 15.06.2016 13:31
Tecrübe Puanı: 737
![]() |
![]() Yahu Allah Aşkına burada evet ve hayır diyenlerin kaçı bu paketin hangi maddelerini okudular ve anladılar da evet diyorlar.
Bu bir anayasal düzenlemedir. Kaç hukukçu arkadaşımla (karşı görüşlerde olan) bu konuyu görüşmek durumunda kaldım. Bu kadar saçmalık olmaz, Anayasa yapmak için normal hukukçu değil anayasa hukukçusu olmak gibi çok üst düzey bilgi birikimi gerekir. Şimdi sorarım size hangi maddenin değişimi ile şu an ne olacak biriniz açıklar mısınız? Şu ironiye bakar mısınız? Üniversitelerde öğretim üyesi olmuş insanların kendi rektörlerini seçmek için yapılan seçimde "siz bilmezsiniz ve anlamazsınız ben bildiğimi atarım" diyeceksiniz, çok daha profosyonel bir iş için maddeleri bırakın anlamayı, okuyamayan insanlara oylatacaksınız. Bu AKP işin b.kunu çıkardığı için, Böyle bir konuyu darbelere engel olma yolu gibi (yanlış) anlattığı ve bu şekilde kendinin yaptığı rezilliklere karşı bir kalkan oluşturma gayreti içinde olduğu için, Yargıyı siyasallaştırmak, güçler ayrılığı prensibinin altına dinamit koymak istediği için, Bende HAYIR oyu vereceğim. |
![]() |
![]() |
Yukarıdaki Mesaj için Yandaki 4 Kullanıcı KAOS'e Teşekkür Ediyor... |
Konuyu Toplam 1 Üye Okuyor. (0 Kay?tl? Üye Ve 1 Misafir) | |
Seçenekler | Arama |
Stil | |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevaplar | Son Mesaj |
Çarşaflı partililer CHP rozetlerini iade etti | ErdalGüler | Dünya ve Türkiye'den Haberler | 31 | 24.05.2011 09:07 |
Yeni bir Anayasa hazırlanmalı | Sivaslilar.Net | Anasayfa Haberler | 12 | 07.08.2008 14:31 |
Kapatmayı bitirecek teklif | fertelliyim | Arşiv | 5 | 28.03.2008 10:57 |
-->Sivil anayasa taslağı | ceylankimya | Arşiv | 53 | 21.03.2008 21:27 |
Anayasa taslağımız ABD'lilere anlatıldı | abircan | Arşiv | 4 | 05.03.2008 14:48 |