|
SİTE ANA SAYFA | Galeri | Kayıt ol | Yardım | Ajanda | Oyunlar | Arama | Bugünki Mesajlar | Forumlar? Okundu Kabul Et |
Köşe Yazıları Köşe Yazarlarının Yazıları |
|
Seçenekler | Arama | Stil |
07.09.2010, 14:04 | #32 |
Moderator
Salim58 Şuan
Tecrübe Puanı: 10
|
Cevap: Hakan ALBAYRAK
Bir daha olsa yine gideriz
“İnsanlar bana geçmiş olsun diyor. Oysa ortada ‘geçmiş olsun’ denilecek bir durum yok. Bir daha olsa yine gideriz” İsrail’in saldırısına maruz kalan Mavi Marmara gemisinde bulunan Recep Göker, İsrail’in yardım gemilerine saldırması ile yeni bir sürecin başlamış olduğunu ve Filistin davasında önemli bir yere gelindiğini söyleyerek; kendisinin de bu süreçte bir payı olmasından mutluluk duyduğunu ifade etti. Evli ve 4 çocuk 2 torun sahibi olan Recep Göker, yaptığı açıklamada: “Uluslararası sulardayken İsrail’in saldırısına maruz kaldık. Sapanlarla karşı koymaya çalışıyorduk. Silah diye, sapanlarımızı ve mutfaktan aldıkları bıçakları gösterdiler. 10 tane kardeşimi kaybettik ve İsrail hapishanelerinde zor günler geçirdik. İsrail’in bir korku devleti olduğuna şahit oldum. Ama tüm bunlara değdi. İsrail, tüm dünyanın nefretini kazandı. Kendi halkı bile hükümetini kınıyor” dedi. Daha önceden de birçok yardım kampanyasında yer alan ve Filistin’e yapılan kara yardımında da yer alan Göker, Filistin davasında yeni bir dönemin başladığını, İsrail’in tüm dünya halklarını karşısına aldığını ifade etti. Yardım gemilerine saldıran İsrail’in çöküş sürecinin başladığını kaydeden Göker açıklamasını şu şekilde sürdürdü: “Saldırı her yerde protesto ediliyor. Protestolarda insanlar Filistin bayraklarının yanında Türk bayrakları da dalgalandırıyor. Bunlar çok önemli. İnsanların bu konudaki duyarlılığı ciddi oranda arttı. Burada bir payım olduğu içi şükrediyorum” Fırat ÇALIŞKAN
Seçenekler | Arama |
Stil | |
|
|