|
SİTE ANA SAYFA | Galeri | Kayıt ol | Yardım | Ajanda | Oyunlar | Arama | Bugünki Mesajlar | Forumlar? Okundu Kabul Et |
Dünya ve Türkiye'den Haberler Dünya ve Türkiye'deki tüm haberleri burada bulabilirsiniz |
|
Seçenekler | Arama | Stil |
![]() |
#28 |
Moderator
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Arif Coşkun Şuan
![]() Son Aktivite: 10.05.2016 18:12
Tecrübe Puanı: 10
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() Lafın kısası, haberler çarptırılıyor, taraflı basın ayrı haber veriyor, parti başkanı farklı bilgi veriyor. Kime inanacağız?
Sizin mantığınız alıyormu, o konuma gelmiş bir kişi böyle bir şey yapacağına? Oyuna getirdiler ve başarılı da oldular, parti içi yada dışı farketmez, işin ilginç yanı burada oyun yapan düzenbazları eleştirip kınayacağınıza onlara prim veriyor, mağdura yükleniyorsunuz. Belki öyle olması gerekiyor sizler için ama, bu hangi genel başkan olursa olsun, haksızlığa kim uğramışsa benim yerim onun yanıdır. Bu konuda son yorumumdur artık üzerinde durmak istemiyorum.
Yukarıdaki Mesaj için Yandaki 2 Kullanıcı Arif Coşkun'e Teşekkür Ediyor... |
Konuyu Toplam 1 Üye Okuyor. (0 Kay?tl? Üye Ve 1 Misafir) | |
Seçenekler | Arama |
Stil | |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevaplar | Son Mesaj |
Kılıçdaroğlu: Sivas çok önemli bir yer | Sivaslilar.Net | Anasayfa Haberler | 62 | 18.08.2010 16:39 |
Kılıçdaroğlu'na PKK şoku!!!!!! | barikat58 | Dünya ve Türkiye'den Haberler | 64 | 19.06.2009 02:09 |
(ÇÖP,ÇAMUR,ÇUKUR) 3Ç VE KILIÇDAROĞLU | barikat58 | Dünya ve Türkiye'den Haberler | 6 | 11.02.2009 22:19 |
Kılıçdaroğlu İstanbul'da kayboldu! | barikat58 | Dünya ve Türkiye'den Haberler | 39 | 02.02.2009 14:52 |
Chp İle Ordu Arasında Gerilim | yakamozz | Dünya ve Türkiye'den Haberler | 1 | 06.08.2008 16:22 |