Warnung: Illegal offset type in [path]/includes/functions_post_thanks.php (Zeile 110)
Başkan yardımcısına akıl almaz tehdit - Sivas - Sivaslilar.Net - Sivashaber - Sivasforum - Sivasların En Büyük Buluşma Merkezi - Yiğidolar
Forum - Ana Sayfa Takvim S?k Sorulan Sorular Arama

Zurück   Sivas - Sivaslilar.Net - Sivashaber - Sivasforum - Sivasların En Büyük Buluşma Merkezi - Yiğidolar > Haberler > Anasayfa Haberler
SİTE ANA SAYFA Galeri Kayıt ol Yardım Ajanda Oyunlar Arama Bugünki Mesajlar Forumlar? Okundu Kabul Et

Anasayfa Haberler Sivas Haberler

Son 15 Mesaj : Atatürk'ün Çocukluğu'na Ait Hikayeler           »          Şehzade Osman           »          Hatıra defteri           »          Antilop İle Akrebin Dostluğu           »          Karagöz İle Hacivat Konuşmaları 2           »          Sitemizin Ozanları           »          SEVDİM İŞTE....           »          NEFRET ETTİM İŞTE!!!!!           »          AFORİZMALAR (SAÇMALAMLAR)-1           »          SEÇKİNLER/SEÇİLMİŞLER DÜNYASI           »          Hatalarımızdan Dersler Alabilmek Ümidiyle.           »          Araf Suresi 172-173. Ayetler.( Ben Sizin Rabbiniz Değil Miyim)           »          İnancımızı Kullananların Artık Tuzağına Düşmeyelim.           »          ULAŞ-Yapalı           »          TÜRKİYE TÜRKLERİNDİR PAYLAŞIMAZ

Seçenekler Arama Stil
Alt 26.11.2010, 19:11   #1
Sivaslilar.Net
Site Habercisi
NO AVATAR

Sivaslilar.Net Şuan Sivaslilar.Net isimli Üye şimdilik offline Konumundadır

Tecrübe Puanı: 926 Sivaslilar.Net kann auf vieles stolz seinSivaslilar.Net kann auf vieles stolz seinSivaslilar.Net kann auf vieles stolz seinSivaslilar.Net kann auf vieles stolz seinSivaslilar.Net kann auf vieles stolz seinSivaslilar.Net kann auf vieles stolz seinSivaslilar.Net kann auf vieles stolz seinSivaslilar.Net kann auf vieles stolz seinSivaslilar.Net kann auf vieles stolz seinSivaslilar.Net kann auf vieles stolz sein
Standart Başkan yardımcısına akıl almaz tehdit

Belediye kararıyla tahliye edilen iş yerinin sahibi Belediye Başkan Yardımcısı Mehmet Avcıya tehditler savurdu.

Avcı ise "Başkan Yardımcısı olmasaydım ben sana biliyordum yapacağımı" dedi. Karşılıklı tehditlerin savrulduğu tahliye işleminde bir başkan yardımcısının ağırlığını koruyamaması ilginç restleşmeleri beraberinde getirdi.
Belediye kararıyla tahliyesi gerçekleştirilen iş yerinde yaşanan diyaloglar tepki topladı.

İşyeri boşaltılan esnaf tahliye için içeriye girilince tehditler savurmaya başlarken Başkan Yardımcılığı görevini yürüten Avcı’nın buna karşılık vermesi yadırgandı.
Belediye kararıyla tahliye edilen iş yerinin sahibi Belediye Başkan Yardımcısı Mehmet Avcı'ya tehditler savurdu. Avcı ise "Başkan Yardımcısı olmasaydım ben sana biliyordum yapaca-ğımı." dedi.
Kent merkezindeki Atatürk Caddesi üzerinde bulunan Paşa Camii'nin altında bulunan ve 12 yıl önce kiracısı tarafından belediyeye bildiril meksizin devri yapılan ve sözleşme yenileme-yen iş yerinin tahliye edilmesi için harekete ge-çen Sivas Belediyesi dükkanı tahliye etti.
Ancak 12 yıl önce iş yerini kiralayan Sinan Korkmaz telefon bayisi olarak kullandığı dük-kanı tahliye etmemekte direndi. Polis ekipleri işyeri sahibi ve yakınlarını zor kullanarak dışarı çıkardı.
Bugün polis eşliğinde tahliyesi yapılan iş ye rine gelen Belediye Başkan Yardımcısı Mehmet Avcı dükkana girince Sinan Korkmaz hakaret ve tehdit içeren sözler sarf etmeye başladı.
Sağlık memuru başkan oluyor' diye bağıran Sinan Korkmaz, "Kime peşkeş çekeceksiniz bu rayı" dedi. Belediye Başkan Yardımcısı Mehmet Avcı ise Sinan Korkmaz'nın sözlerine sinirlenerek, "Ben sağlık memurluğundan gurur duyuyorum. Kimin burayı peşkeş çektiğini görüyoruz. Başkan Yardımcısı olmasaydım ben sana biliyordum." dedi. Konu hakkında açıklama yapan Mehmet Avcı,
"Biz bu göreve gelirken kefenimizi giyip geldik. Biz 300 Bin kişinin hakkını kimseye peşkeş çekmeyiz. Biz Muhsin Yazıcıoğlu'nun kadrolarıyız. Bizi başkalarına benzetmesinler. Şu çok iyi bilinsin milletten büyük kimse yoktur. Bizimde kimseden korkumuz yoktur." dedi. İşyerinin 12 yıl önce kiralandığını ve belediyeye yapılan devirle ilgili hiçbir başvurunun yapılmadığını ifade eden Avcı, "Bu iş yerini daha önce 2 kez tahliye ettik.
Ancak bu şahıslar mührü kırıp yine burayı açtılar. Mahkeme kararları doğrultusunda tahliyeyi gerçekleştirdik." Dedi.
Dükkanın şuan zabıta noktası yapıldığını söyleyen Avcı, "Baharın gelmesiyle birlikte burayı Paşa Camii'ne gelen vatandaşlarımız için şadırvan yapacağız. Halkımızın dinleneceği ve abdest alacağı bir alan yapmayı düşünüyoruz." dedi.

Kaynak: Sivaspostasi

[Üye Olmayanlar Linkleri Göremez. Üye Olmak İçin Tıklayın...]
Sivaslilar.Net isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   sendpm.gif Alıntı ile Cevapla
Yukarıdaki Mesaj için Yandaki 2 Kullanıcı Sivaslilar.Net'e Teşekkür Ediyor...

Konuyu Toplam 1 Üye Okuyor. (0 Kay?tl? Üye Ve 1 Misafir)

Seçenekler Arama
Stil