![]() |
#1 |
Navigator
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Kardelencicegi Şuan
![]() Üyelik Tarihi: 27.10.2008
Yaş: 58
Mesajlar: 48.623
Tecrübe Puanı: 5470
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() [Üye Olmayanlar Linkleri Göremez. Üye Olmak İçin Tıklayın...] [Üye Olmayanlar Linkleri Göremez. Üye Olmak İçin Tıklayın...] MALZEMELER 4 yumurta Yarım su bardağı toz şeker 1 su bardağı un 1 su bardağı ceviz içi 1 su bardağı hindistan cevizi 1 su bardağı sıvı yağ 1 paket kabartma tozu Vanilya ŞERBETİ 2 su bardağı şeker 2,5 su bardağı su YAPILIŞI Şeker ve su 1-2 damla limon suyu ilavesiyle kaynatılır ve soğumaya bırakılır. Yumurtalar ve şeker çırpılır Yağ, un, kabartma tozu, vanilya, hindistan cevizi, ceviz içi, ilave edilir. Karıştırılıp yağlanmış tepsiye alınır. Fırında üzeri kızarıncaya kadar pişirilir. Şerbet soğuk tatlı ılık olacak şekilde tatlıya ilave edilir .
__________________
|
![]() |
![]() ![]() |
Yukarıdaki Mesaj için Yandaki 2 Kullanıcı Kardelencicegi'e Teşekkür Ediyor... |
Konuyu Toplam 1 Üye Okuyor. (0 Kay?tl? Üye Ve 1 Misafir) | |
Seçenekler | Arama |
Stil | |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevaplar | Son Mesaj |
MERSİN 'E ÖZEL KEREBİÇ TATLISI | kronik | Tatlılar | 12 | 29.09.2010 08:14 |
HURMA(KALBURA BASTI) | FatihCan | Tatlılar | 89 | 30.03.2010 20:17 |
GÜL TATLISI | kronik | Tatlılar | 16 | 09.12.2008 14:57 |