|
SİTE ANA SAYFA | Galeri | Kayıt ol | Yardım | Ajanda | Oyunlar | Bugünki Mesajlar | Arama |
Cumhuriyet Üniversitesi Cumhuriyet Üniversitesi |
|
Seçenekler | Arama | Stil |
06.05.2007, 05:41 | #1 |
Usta Yiğido
Serd@r Şuan
Son Aktivite: 08.03.2023 15:27
Tecrübe Puanı: 912
|
(FAKÜLTELER)Mühendislik Fakültesi
İLETİŞİM
Web:[Üye Olmayanlar Linkleri Göremez. Üye Olmak İçin Tıklayın...] C.Ü. Mühendislik Fakültesi 58140 Sivas Tel : 0346 2191164 Fax : 0346 2191165 E-Mail: muhendislik@cumhuriyet.edu.tr GENEL BİLGİLER 20/07/1982 tarihinde kurulan Mühendislik Fakültesinde eğitim-öğretime 1984 yılında başlanmıştır. Bugüne kadar Mühendislik Fakültesinde Bilgisayar, Çevre, Elektrik-Elektronik, Endüstri, Gıda, İnşaat, Jeodezi-Fotogrametri, Jeofizik, Jeoloji, Kimya, Maden, Makine ve Metalurji-Malzeme Mühendisliği Bölümleri olmak üzere toplam 13 bölüm açılmıştır. Halen lisans düzeyinde Çevre, Elektrik-Elektronik, İnşaat, Jeofizik, Jeoloji, Kimya, Maden, Makine ve Metalurji-Malzeme Mühendisliği Bölümlerinde eğitim-öğretim faaliyetleri sürdürülmektedir. Diğer dört bölüme de (Bilgisayar, Endüstri, Gıda ve Jeodezi-Fotogrametri) öğrenci alınmasına yönelik olarak öğretim elemanı temini ve yetiştirme faaliyetleri, derslik ve diğer eğitim altyapı çalışmaları devam etmektedir. Ayrıca Çevre, Jeofizik, Jeoloji, Kimya, Maden ve Makine Mühendisliği Bölümlerinde II. Öğretim sürdürülmektedir. BÖLÜMLER Bilgisayar Mühendisliği Çevre Mühendisliği Elektronik Mühendisliği Endüstri Mühendisliği Gıda Mühendisliği İnşaat Mühendisliği Jeodezi ve Ftgr. Mühendisliği Jeofizik Mühendisliği Jeoloji Mühendisliği Kimya Mühendisliği Maden Mühendisliği Makine Mühendisliği Metalurji ve Malzeme Mühendisliği
|
|