Forum - Ana Sayfa Takvim S?k Sorulan Sorular Arama

Zurück   Sivas - Sivaslilar.Net - Sivashaber - Sivasforum - Sivasların En Büyük Buluşma Merkezi - Yiğidolar > Sivaslılar' ın Dayanışma Köşesi > Yurtiçindeki Sivaslılar
SİTE ANA SAYFA Galeri Kayıt ol Yardım Ajanda Oyunlar Bugünki Mesajlar

Yurtiçindeki Sivaslılar Yurtiçindeki Sivaslıların Tanışma ve Dayanışma Köşesi

Son 15 Mesaj : Atatürk'ün Çocukluğu'na Ait Hikayeler           »          Şehzade Osman           »          Hatıra defteri           »          Antilop İle Akrebin Dostluğu           »          Karagöz İle Hacivat Konuşmaları 2           »          Sitemizin Ozanları           »          SEVDİM İŞTE....           »          NEFRET ETTİM İŞTE!!!!!           »          AFORİZMALAR (SAÇMALAMLAR)-1           »          SEÇKİNLER/SEÇİLMİŞLER DÜNYASI           »          Hatalarımızdan Dersler Alabilmek Ümidiyle.           »          Araf Suresi 172-173. Ayetler.( Ben Sizin Rabbiniz Değil Miyim)           »          İnancımızı Kullananların Artık Tuzağına Düşmeyelim.           »          ULAŞ-Yapalı           »          TÜRKİYE TÜRKLERİNDİR PAYLAŞIMAZ

Seçenekler Arama Stil
Alt 03.10.2007, 18:04   #1
myway
Yiğido

myway - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

myway Şuan myway isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 02.05.2011 03:09

Tecrübe Puanı: 702 myway FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR
Standart Izmirdeki Yigidolar Icin Iftar Vakti!&7Ekim Pazar

Saygideger buyuklerim ve Sivasli Gardaslarim.Ben Izmirde universite ogrencisiyim.Ismim Mustafa. Almanyada Istanbulda Yigidolar biraraya gelip iftarlar duzenliyorlar. Bizim neyimiz eksik mantigiyla yola cikip Izmirdeki Yigidolari bir iftar yemegi vesilesiyle bulusturmayi dusundum ben de..Izmirde bir ilki beraber basaralim.

Sivasspor.com da Izmirdeki Yigidolari iftar yemeginde toplamaya araci olmus olur boylece.Genis katilimli bir organizasyon yaparsak cok guzel olur. Hatta katilima gore bu tur organizasyonlari ileride de devam ettirip geleneksel hale getirebiliriz.

Bu konuda Izmirdeki Yigidolardan destek bekliyorum. Pazar gunu genelde calisanlarin mesaisi olmamasi okula gidenlerin okulu olmamasi sebebiyle kalabalik olacagimizi tahmin ediyorum.

IZMIRDEKI YIGIDOLAR ICIN IFTAR VAKTI!!!

İzmir'de yapılacak olan 1. Sivas'lılar İftar Yemeği menüsü belli olmuştur.

Menü

1- İftar Tabağı (Peynir, Zeytin, Hurma, Kayısı)
2- Mevsim Salata
3- Çorba
4- Et Yemeği / veya İskender Kebap
5- Pilav
6- Tatlı
7- Kola / Fanta / veya ayran
8- Çay (ikram)

Fiyatı: Kişi başına 10,00 YTL

Yer: Beyaz Saray Restaurant - Buca (Belediye yanı)
Tarih: 07.10.2007 - Pazar
Saat: 18:30

İletişim Numarası: 0546 656 25 06 Mustafa (myway)
Mail: patron_3558@hotmail.com

NOT:Katilmak isteyenler foruma kac kisi gelceklerini belirtirlerse onceden ona gore organizasyonu daha cabuk netlestiririz. En azindan gelecek kisi sayisina gore onceden rezervasyon yapariz.Arkadas es dost cagirabilirsiniz

Saygilar... Selamlar...
myway isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   sendpm.gif Alıntı ile Cevapla

Konuyu Toplam 2 Üye Okuyor. (0 Kay?tl? Üye Ve 2 Misafir)