|
SİTE ANA SAYFA | Galeri | Kayıt ol | Yardım | Ajanda | Oyunlar | Bugünki Mesajlar | Arama |
Şiirler Burada yazmış olduğunuz şiirleri yazabilirsiniz. |
|
Seçenekler | Arama | Stil |
08.10.2007, 21:26 | #1 |
Usta Yiğido
Sabiha Serin Şuan
Son Aktivite: 21.05.2014 19:16
Tecrübe Puanı: 814
|
TÜRKİYE/VATAN/BAYRAK/MEHMETCİK/SEHİT ile alakali siirleriniz
KINALI KUZUM MEHMETÇİĞİM
Aslanım, koçum, kınalı kuzum askerim Mehmet`im Eve al bayrağımızda sarılı mı dönecektin... Seni takvimleri sayıp kavuşunca öpecektim Vatanımız uğrunda sen şehit mi gelecektin... Ak sütümle besledikçe gül yüzüne doyamazdım Büyüyüp emekledikçe hiç sevinçten duramazdım Daha sonra dillendikçe dokunmaya kıyamazdım Vatanımız uğrunda sen şehit mi gelecektin... Okutarak güller gibi saçımı süpürge ettim Ülkene çalışmak için sana nasihatler ettim Vakit gelince sılaya göndererek asker ettim Vatanımız uğrunda sen şehit mi gelecektin... Şimdi cansız bedenini Mehmetçikler taşıyorlar Yürekleri parçalanıp sana selam veriyorlar Senin için Türk ulusun gözyaşları döküyorlar Vatanımız uğrunda sen şehit mi gelecektin... Ne olurdu büyüklerin sana sahip çıksalardı Şu terörü bitirerek senden ayırmasalardı Analar kuzularına ağıtlar yakmasalardı Vatanımız uğrunda sen şehit mi gelecektin... Bütün şehit anasına Allah’ım sabırlar versin Mekânları cennet olsun, günahları affedilsin Kuzuma kıyan ellerin Allah belasını versin Vatanımız uğrunda sen şehit mi gelecektin... Terör belası sonunda bir gün pişman olacaksın Türk ulusu cesurdur, bak, onları korkutamazsın Atatürk`ün izindedir, ülkeme dokunamazsın Vatanımız uğrunda sen şehit mi gelecektin... Cumhuriyet yaşayacak, Türk ulusu koruyacak Ay yıldızlı bayrağımız sonsuza dek şahlanacak Türk ulusu vatanına daha da çok sarılacak Vatanımız uğrunda sen şehit mi gelecektin SABİHA SERİN Not: Bir şehit annesinin yüreğini yüreğimde hissettim. Onun hissettiği duyguları duygularımda yaşadım. Bu duygularımı da sizlerle paylaşmaya çalıştım. Terör belasını şiddetle kınıyor.Lanet ediyorum. Kınalı Kuzularımıza kıyan ELLER KIRILSIN Şehit ailelerimize ve Türk Ulusuna başsağlığı dilerim. Şehitlerimizin mekanı cennet olsun. Nur içinde yatsınlar ŞEHİTLER ÖLMEZ VATAN BÖLÜNMEZ NE MUTLU TÜRKÜM DİYENEE Selam ve Saygılarımla... |
Konuyu Toplam 1 Üye Okuyor. (0 Kay?tl? Üye Ve 1 Misafir) | |
|
|