Forum - Ana Sayfa Takvim S?k Sorulan Sorular Arama

Zurück   Sivas - Sivaslilar.Net - Sivashaber - Sivasforum - Sivasların En Büyük Buluşma Merkezi - Yiğidolar > Arşiv
SİTE ANA SAYFA Galeri Kayıt ol Yardım Ajanda Oyunlar Bugünki Mesajlar

Arşiv Güncelliğini Yitirmiş Konular

Son 15 Mesaj : Atatürk'ün Çocukluğu'na Ait Hikayeler           »          Şehzade Osman           »          Hatıra defteri           »          Antilop İle Akrebin Dostluğu           »          Karagöz İle Hacivat Konuşmaları 2           »          Sitemizin Ozanları           »          SEVDİM İŞTE....           »          NEFRET ETTİM İŞTE!!!!!           »          AFORİZMALAR (SAÇMALAMLAR)-1           »          SEÇKİNLER/SEÇİLMİŞLER DÜNYASI           »          Hatalarımızdan Dersler Alabilmek Ümidiyle.           »          Araf Suresi 172-173. Ayetler.( Ben Sizin Rabbiniz Değil Miyim)           »          İnancımızı Kullananların Artık Tuzağına Düşmeyelim.           »          ULAŞ-Yapalı           »          TÜRKİYE TÜRKLERİNDİR PAYLAŞIMAZ
Anketimiz: ÜNİVERSİTELERE TÜRBANLI GİRİLMELİ Mİ?
Evet,kesinlikle girmeli 260 81,25%
Hayır,kesinlikle girmemeli 54 16,88%
Kararsızım 6 1,88%
Katılımcı sayısı: 320. Sizin Bu Ankette Oy kullanma Yetkiniz Bulunmuyor

Seçenekler Arama Stil
Alt 07.01.2008, 13:13   #12
ceylankimya
Tecrübeli Yiğido

ceylankimya - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

ceylankimya Şuan ceylankimya isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 12.06.2008 07:57

Tecrübe Puanı: 741 ceylankimya FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR
Standart -->: ÜNİVERSİTELERE TÜRBANLI GİRİLMELİ Mİ?

işte sende diyorsun abi
Alıntı:
aleviliğin içindeki müslümanlık varolup olmadığını onu ancak aleviler belirler, varsa içinde var der yoksa yok der
İşte bende diyom ki onlarda bilmiyolar ama sorulduğunda biz "İSLAM" 'ın parçasıyız demesinler bunada onlar karışamaz İSLAM parça değildir 4 mezhep vardır ve onlarda haktır sonradan çıkan herşey Bid'attir. Ve aleviliği İslam dan bi parça diye kimse önümüze süremez...Hiç kusura bakmasınlar... AB ve diğer batılı devletler alevileri kullanıyorlar ama haberleri bile yok...
ceylankimya isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   sendpm.gif

Konuyu Toplam 1 Üye Okuyor. (0 Kay?tl? Üye Ve 1 Misafir)