|
SİTE ANA SAYFA | Galeri | Kayıt ol | Yardım | Ajanda | Oyunlar | Bugünki Mesajlar | Arama |
Şiirler Burada yazmış olduğunuz şiirleri yazabilirsiniz. |
|
Seçenekler | Arama | Stil |
13.01.2008, 13:06 | #1 | |||
Yeni Yiğido
EmrEBehreM Şuan
Son Aktivite: 06.11.2014 15:01
Tecrübe Puanı: 0
|
EROL BUDAN'ın Okuduğu Sığıntı'yı Yazan Benim
Sevgili Hemşehrilerim.....
Genellikle Arabesk Müzik Dinleyicisinin Daha Yakından Bildiği Koparamam Kalbimi ,Arkadaşça Sevsen , Harabe Gönlüm ( Uçurumun Kenarı ) , Kendin Bilirsin vs...... İsimli Eserlerin Söz Yazarı Ve Bestecisi Aynı Zamanda Okuyanı Olan Değerli Sanatçı Büyüğüm Erol Budan'ın Şu Aralar Sığıntı İsimli Bir Şarkısı İnternette Dolaşıyor..Peşinede 9 Şarkı Ekleyip 2007 Albümü Adı Altında Paylaşım Sitelerinde Müzikseverlerin Beğenisine Sunuluyor. Asla 2007 Albümü Değildir...Aldanmayınız..... Dahada Önemlisi Sığıntı İsimli Şarkının Söz Yazarı Ve Bestecisi Benim..Ve Çıkacak Olan Albümde Sığıntı'dan Hariç 5 Eserim Daha Var.Albüm Ne Zaman Çıkar Bende Bilemiyorum Açıkçası... Bu Bilgi Notunu Düştükten Sonra Bilmeyenler İçin Buyrun Youtubeden Bir Link Dikkat: Bu Okuma Sadece Şarkıyı Tanımak İçin Yapılmış Bir Okumadır Okurken Erol Budan Sözlerini bilmiyordu Ve kulağında Benim Sesim Vardı Yani Başka bir Deyişle Bu Dinlediğiniz İşin %20 Si Sadece.....Demo Diyelim Gitsin...
( Benim En Hoşuma Giden Kurgu Bu Oldu Yapan Benide Düşünmüş Sağolsun. ) Bu Vesile İle Tüm Hemşehrilerime Selam Eder Manevi Desteklerini Yanımda Bilmek isterim... Sesimi Merak Edenler Aşağıdaki Linke Tıklayıp Okuduğum Şarkıları Dinleyebilirler. [Üye Olmayanlar Linkleri Göremez. Üye Olmak İçin Tıklayın...] Son Olarak Kendi Yazdığım Bir Dörtlük Sivaslıyım Ben Dedi Derdin Bana Dök Dedi Yalanımış Bu Dünya Gayrısı Hep Boş Dedi ( Sivasın Zindanları ) İsimli Şarkı Sözü'nden Konu EmrEBehreM tarafından (13.01.2008 Saat 13:14 ) değiştirilmiştir.. Sebep: Düzenleme |
|||
Konuyu Toplam 2 Üye Okuyor. (0 Kay?tl? Üye Ve 2 Misafir) | |
|
|