Forum - Ana Sayfa Takvim S?k Sorulan Sorular Arama

Zurück   Sivas - Sivaslilar.Net - Sivashaber - Sivasforum - Sivasların En Büyük Buluşma Merkezi - Yiğidolar > Haberler > Anasayfa Haberler
SİTE ANA SAYFA Galeri Kayıt ol Yardım Ajanda Oyunlar Bugünki Mesajlar

Anasayfa Haberler Sivas Haberler

Son 15 Mesaj : Atatürk'ün Çocukluğu'na Ait Hikayeler           »          Şehzade Osman           »          Hatıra defteri           »          Antilop İle Akrebin Dostluğu           »          Karagöz İle Hacivat Konuşmaları 2           »          Sitemizin Ozanları           »          SEVDİM İŞTE....           »          NEFRET ETTİM İŞTE!!!!!           »          AFORİZMALAR (SAÇMALAMLAR)-1           »          SEÇKİNLER/SEÇİLMİŞLER DÜNYASI           »          Hatalarımızdan Dersler Alabilmek Ümidiyle.           »          Araf Suresi 172-173. Ayetler.( Ben Sizin Rabbiniz Değil Miyim)           »          İnancımızı Kullananların Artık Tuzağına Düşmeyelim.           »          ULAŞ-Yapalı           »          TÜRKİYE TÜRKLERİNDİR PAYLAŞIMAZ

Seçenekler Arama Stil
Alt 14.01.2008, 10:08   #1
Sivaslilar.Net
Site Habercisi
NO AVATAR

Sivaslilar.Net Şuan Sivaslilar.Net isimli Üye şimdilik offline Konumundadır

Tecrübe Puanı: 917 Sivaslilar.Net kann auf vieles stolz seinSivaslilar.Net kann auf vieles stolz seinSivaslilar.Net kann auf vieles stolz seinSivaslilar.Net kann auf vieles stolz seinSivaslilar.Net kann auf vieles stolz seinSivaslilar.Net kann auf vieles stolz seinSivaslilar.Net kann auf vieles stolz seinSivaslilar.Net kann auf vieles stolz seinSivaslilar.Net kann auf vieles stolz seinSivaslilar.Net kann auf vieles stolz sein
Standart HEP DESTEK,TAM DESTEK

Kampanya çerçevesinde tüm cep telefonu kullanıcıları "Sivas" yazıp 5058'e gönderebilecek. Her mesaj karşılığında kulübe 5 YTL katkı sağlanmış olacak. Kampanyaya kontorlü hat kullanıcıları katılamayacak.

Sivas Valisi Veysel Dalmaz, kampanya ile ilgili olarak 4 Eylül Stadyumunda düzenlediği basın toplantısında “Sivasspor’a yardım kampanyası çerçevesinde gerçekleştirilen SMS kampanyası bugün itibariyle başlamıştır. Bugün tüm Sivas severlerimiz Avea, Turkcell ve Vodafone faturalı hatlarından Sivas yazıp 5058’e kısa mesaj atarak kampanyaya katılabileceklerdir. 1 yıl boyunca sürecek olan kampanyaya katılmak isteyen taraftarlarımız Sivas yazıp 5058’e kısa mesaj gönderdiklerinde Sivasspor’umuza 5 YTL katkıda bulunmuş olacaklardır. Bu SMS kampanyası içerisinde vatandaşlarımız yine Sivas yazmadan direkt boş mesajı da 5058’e gönderebilirler. Bütün hemşehrilerimizin ve Anadolu’dan bir takımın şampiyon olmasını isteyen tüm sporseverlerimizin de bu kampanyamıza destek vereceğine gönülden inanıyorum. Tüm sporseverlerimizi Anadolu’nun yükselen yıldızı Yiğidolar’a destek amacıyla düzenlenen bu SMS kampanyasına katılmaya davet ediyorum ve ilk katılımı İl Valisi olarak ben yapıyorum. Kampanyamızın Sivasspor’umuza, ilimize, Anadolu’muza, ülkemize katkılar ve güzellikler getirmesini diliyorum." dedi.

Kampanya çerçevesinde tüm cep telefonu kullanıcıları "Sivas" yazıp 5058'e gönderebilecek. Her mesaj karşılığında kulübe 5 YTL katkı sağlanmış olacak. Kampanyaya kontorlü hat kullanıcıları katılamayacak.
Sivaslilar.Net isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   sendpm.gif Alıntı ile Cevapla

Konuyu Toplam 1 Üye Okuyor. (0 Kay?tl? Üye Ve 1 Misafir)