|
SİTE ANA SAYFA | Galeri | Kayıt ol | Yardım | Ajanda | Oyunlar | Bugünki Mesajlar | Arama |
Arşiv Güncelliğini Yitirmiş Konular |
|
Seçenekler | Arama | Stil |
15.02.2008, 12:03 | #1 |
Tecrübeli Yiğido
ceylankimya Şuan
Son Aktivite: 12.06.2008 08:57
Tecrübe Puanı: 724
|
-->'En Kutlu Doğum' için kompozisyon yarışması
'En Kutlu Doğum' için kompozisyon yarışması Hz. Peygamber konulu Kompozisyon ve Mektup Yarışması, 1 ŞUBAT 2008 tarihi itibariyle başladı. Toplam iki kategoride yapılacak olan yarışmayla ilgili ayrıntılar şöyle: Kutludogum.net'in, Kulturevi.com öncülüğünde, Abdulhamid RAMAZANOĞLU' nun Proje Danışmanlığında, SEVYAD (Sevgi Eğitim ve Yardımlaşma Derneği) işbirliği ile düzenlediği, Kompozisyon ve Mektup Yarışması, 1 ŞUBAT 2008 tarihi itibariyle başladı.. İnternet üzerinden gönderilecek eserler jüri tarafından değerlendirildikten sonra, dereceye girenler 20-26 NİSAN 2008 tarihleri arasında, internet sitesinden ilan edilecek ve dereceye girenlere ödüller, SEVYAD (Sevgi Eğitim ve Yardımlaşma Derneği) tarafından organize edilecek Kutlu Doğum Şöleninde dağıtılacaktır. Yarışma Kategorileri: 1. Kompozisyon Yarışması - Lise Düzeyi Konu: "Hz. Peygamber (s.a.v.) Sizin İçin Neyi İfade Ediyor" 2. Mektup yarışması - İlköğretim Düzeyi Konu: "Hz. Peygamber (s.a.v.)'e Mektup" Son Katılım Tarihi: 20 MART 2008 Kompozisyon dalında dereceye gireceklere verilecek Ödüller : * Birinciye; Notebook Bilgisayar * İkinciye; Masaüstü PC Bilgisayar * Üçüncüye; Avuçiçi PC Bilgisayar Mektup dalında dereceye gireceklere verilecek Ödüller : * Birinciye; Notebook Bilgisayar * İkinciye; Masaüstü PC Bilgisayar * Üçüncüye; Avuçiçi PC Bilgisayar Jüri Heyeti : Prof.Dr.Emin AŞIKKUTLU - Hadis Anabilim Dalı Prof.Dr.İbrahim CANAN - Hadis Anabilim Dalı Prof.Dr.İsmail Lütfi ÇAKAN - Hadis Anabilim Dalı Dr.M.Abdüssamet BAKKALOĞLU - İslam Hukuku Anabilim Dalı Prof.Dr.Mustafa UZUN - Türk İslam Edebiyatı Anabilim Dalı Dr.Nuh ARSLANTAŞ - İslam Tarihi Anabilim Dalı Prof.Dr.Vecdi AKYÜZ - İslam Hukuku Anabilim Dalı Prof.Dr.Yunus Vehbi YAVUZ - İslam Hukuku Anabilim Dalı Yarışma ile ilgili sorularınız için ibrahim@kulturevi.com adresine mail önderebilir, 0216 310 59 16 ve 0532 254 84 15 nolu telefonları arayabilirsiniz. kaynak:haber7.com
|
|