Forum - Ana Sayfa Takvim S?k Sorulan Sorular Arama

Zurück   Sivas - Sivaslilar.Net - Sivashaber - Sivasforum - Sivasların En Büyük Buluşma Merkezi - Yiğidolar > Arşiv
SİTE ANA SAYFA Galeri Kayıt ol Yardım Ajanda Oyunlar Bugünki Mesajlar

Arşiv Güncelliğini Yitirmiş Konular

Son 15 Mesaj : Atatürk'ün Çocukluğu'na Ait Hikayeler           »          Şehzade Osman           »          Hatıra defteri           »          Antilop İle Akrebin Dostluğu           »          Karagöz İle Hacivat Konuşmaları 2           »          Sitemizin Ozanları           »          SEVDİM İŞTE....           »          NEFRET ETTİM İŞTE!!!!!           »          AFORİZMALAR (SAÇMALAMLAR)-1           »          SEÇKİNLER/SEÇİLMİŞLER DÜNYASI           »          Hatalarımızdan Dersler Alabilmek Ümidiyle.           »          Araf Suresi 172-173. Ayetler.( Ben Sizin Rabbiniz Değil Miyim)           »          İnancımızı Kullananların Artık Tuzağına Düşmeyelim.           »          ULAŞ-Yapalı           »          TÜRKİYE TÜRKLERİNDİR PAYLAŞIMAZ

Seçenekler Arama Stil
Alt 15.02.2008, 15:39   #1
abircan
Usta Yiğido

abircan - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

abircan Şuan abircan isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 21.01.2015 09:55

Tecrübe Puanı: 1054 abircan COK SEVILEN BIR KISIabircan COK SEVILEN BIR KISIabircan COK SEVILEN BIR KISI
Standart EĞİTİMDE PARALI SİSTEME AKP İLE YAVAŞ GEÇİŞ

Özel askeri lise ve özel polis okulu sistemi geliyor !

Sonra özel şirketlerin özel harp okulları… Her biri farklı uzmanlıklarda !<

Yani, Türk asker doğmayacak artık.

Binlerce yıllık Oğuz geleneği piyasaya teslim edilecek. “Piyasa türbandır” demiştim; piyasa, ipleri hem İsrail’in hem Nevyork’un elinde olan her türlü tarikatlardır.
--------------------------------------------------------------------------------
Amerikano Eğitim Seviyesini Tespit Sınavı, Özel Askeri Lise...

Mahiye Morgül - ASA Haber
Açik Istihbarat'in Resmi
E-Posta Grubu
AçikIstihbaratTürkiye'ye Üye Olun

Değerli aileler, ve gözbebeğimiz, sevgili çocuklarımız!

Haziran 2008’de 7.sınıfların gireceği ve bundan sonra her yıl 6-7-8. sınıfların gireceği seviye tespit sınavının ne olduğunu gerçekten biliyor musunuz ?

Önce bankaya gidip 10 YTL yatıracaksınız.

Niçin ?

Çocuğunuzun seviyesini birileri ölçecek.

Sınıf öğretmeni bilmiyor mu, ders öğretmeni bilmiyor mu notlarını ? Neyi ne kadar öğrettiğini öğretmen bilmiyor mu ?

Test sistemi ezberci sistemdi hani, hani ezberciliğe karşı getirilmişti yeni eğitim programı ?

Ne bu böyle her yıl test ?

Aileler dershanelere koşuyor, paralar piyasaya akıtılıyor, çocuklar yarış atı gibi koşturuluyor…

Neden o ?

Çocukları seviyesiz çıkmasın diye.

Büyük yanılgı burada başlıyor. Oysa:

Çocuklarınızın değil, tüm Türkiye’de eğitimin ne kadar geriye çekildiğini ölçüyor Dünya Bankası.

Sınıf geçmeyle asla ilgisi yok, puan biriktirmeyle de ilgisi yok.

Çünkü, sertifikalı eğitim denilen, piyasacı bir sistem başlatıldı, birkaç yıla kadar, yani şimdiki 7.sınıfta olanlar liseyi bitirdiğinde, parası yettiği kadar dersi alma modeline geçiliyor. Üniversiteler sertifikalı mezun verecek, bu başladı bile.

Bu seviye sınavı masalıyla toplamayı hayal ettiğiniz puanlar asla işinize yaramayacak.

Piyasacı sistem asla puana bakmaz, sadece paraya bakar!

Öyleyse neden bu seviye sınavları ?

Piyasanın azami kâr edebilmesi için bir tek kuralı vardır.

Örneğin sağlıkta; “Ne kadar hasta, o kadar kâr”.

Bunu eğitime taşıyalım:

“ Ne kadar içi boş kafa, o kadar kâr ! ”

Yani derslerin içi (kafalar boş) tutuldukça anne babalar çocukları için o kadar çok para harcar, daha uzun yıllar eğitim için para döker.

Dünya Bankası 34 yaşına kadar eliniz cebinizde olacak şekilde eğitimi yaydı, biliyor musunuz ?

Şimdi, 2005’de sinsice uygulamaya başlanan içi boş Amerikano eğitim modelinin sonuçlarını test edecekler. Parasını da size ödeterek.

Çocuklarımızı 3 yılda ne kadar gerilettiklerini kontrol edecekler.

Sınavda neden İngilizce sorular var, merak ederseniz; 3 yılda ne kadar Amerikanolaştırdık Türk çocuklarını diye ölçecekler.

Bu yıl özel derslere koşturanlar haziranda pişman olacaklar.

Bu kadar kolay sorular için değmezdi diyecekler.

Çocukları bu kadar hafifletilmiş bir müfredatla sınav yapmaları bile aptallık diyeceksiniz hatta.

İstedikleri budur.

Çünkü, “az olan iyidir” yalanıyla bilgi aşağıya çekildi.

Bir iki yıl sonra da boş kafalı olmaları olağanlaşacak. Ve siz okul müfredatları nasıl oldu da bu kadar içi boş hale geldi diye düşünürken, çocuklarınız birbiriyle çocukça şakalaşırken bile yaptığı davranışlar suç hanelerine yazılacak.

Disiplin suçlarını affetme kaldırıldı ve siz bundan habersizsiniz. Kitapların içi boş ve çocukların beyni de boşsa ne olur; ders çalışılmadan da oluyor diyen çocuklar daha fazla suça meyledecek ve davranış hanesinde birikenler 16 yaşına geldiğinde

“Bu kadar suçun cezası artık verilmeli”

denir ve çocuğunuzu sizden alıp köle işçi hapishanesine (çağdaş kürek mahkûmları!) götürülür. Yeni Amerikan tipi hapishaneler böyle.

Amerikano eğitimden geçen çocuğun gideceği yer Amerikan tipi hapishanelerdir.

Bir de özel Amerikano askeri kampları var.

Disiplin suçu birikmiş çocuğunuzu güya iyileştirmek için askeri kamp eğitimine alırlar. Artık adam öldürmeyi bir meslek olarak seçmiştir. 18 yaş dolunca özel asker şirketlerinde çalışır, artık askerlik “iş” olur.

ABD, artık sadece kendi ülkesinde değil Türkiye’de de kendisi için çalışan asker şirketleri sahibi olacak.

Amerikan sermayesinin özgürlük kavramı bu noktaya gelmiştir. Bakınız, son günlerde Afganistan için asker bulmakta zorlanıyorlar; fakat özel asker şirketleri olursa sorunları kalkacak…

Olur mu olmaz mı demeye kalmadan olacak bunlar.

Neden mi? ABD ile yapılan bütün kamu hizmetlerinin özelleştirilmesi anlaşması adım adı önümüze geliyor, görüyorsunuz.

“Türkiye askerin kanını satsın” dedikleri şey budur.

Bakınız, Fen ve Anadolu liselerinin sınavları bu yıl son kez yapılıyor, değil mi ?

Peki, aynı sınavla öğrenci alan askeri liseler ve polis okulları nerden öğrenci alacak?

İyi düşünün. Genelkurmaydan tık yok, bunu da iyi düşünün.

TRT 4 de canlı yayında bir veli sordu, MEB Eğitek yetkilisi cevap verdi;

“Askeri okullara nasıl gidileceğini bilmiyorum. Kurumlar kendileri onu düşünürler.”

Diyemedi ne olacağını. Seneye çocuğunu askeri okula veya polis okuluna sokmak isteyen aileler var, ne olacak onlar ?

Dünya Bankası reçetesinde hepsi yazıyor.

Özel askeri lise ve özel polis okulu sistemi geliyor !

Sonra özel şirketlerin özel harp okulları… Her biri farklı uzmanlıklarda !

Yani, Türk asker doğmayacak artık.

Binlerce yıllık Oğuz geleneği piyasaya teslim edilecek. “Piyasa türbandır” demiştim; piyasa, ipleri hem İsrail’in hem Nevyork’un elinde olan her türlü tarikatlardır.

En önemlisi, artık TSK ile sorun yaşamak istemeyen İslamcı Amerikanolar için muhteşem çözümdür bu.

Dönelim seviyesizliği belirleme sınavına.

Binlerce öğrenci kendi okulunda değil de çevre okullarından birinde girecek sınava. Bu çocuklar 7.sınıfta. Yani aileler o gün düşecek yollara.

Bu sınava ne para ödeyin, ne de sınava çocuk götürün derim.

Bizi bizim ipimizle asıyorlar, bunu görelim.

Bu sınavın sınıf geçmeyle asla ilgisi yoktur.

Puan toplamayla da. O bir yalandır, hiçbir işine yaramayacak çocuğun. İleride parasını verdiği okula gidecekse, bu puanların hiç bir anlamı yoktur. Sadece bizi ne kadar çökerttiklerini, çocuklarımızın beynini ne kadar boşalttıklarını ve İngilizce’yi kaç çocuğa öğrettiklerini görecekler.

Sonuçlar veliye bildirilmeyecek. Ama OECD ülkeleriyle karşılaştırma yapılacak, hangi ülkeden ne kadar geride olduğumuz açıklanacak.

Sonuçlar bizim son seçimlerdeki gibi diledikleri şekilde oynanmış olabilecek. Bir aptallaştırma bombardımanı daha yemeye hazır olun.

Özetle çocuklarımızı ne kadar Amerikano yaptıklarını bu yıldan itibaren her yıl ölçecekler.

Sevgili aileler, bu sınava ne para verin, ne de çocuğunuzu götürün. Eğer ülke çapında toplu tepki verirsek bu sınavlar işlevsiz kalır. Sınavdan sonra ne kadar aptal olduğumuzu konuşmak yerine bu aptal Amerikano eğitim modelinden nasıl kurtuluruz onu düşünmeye gücümüz kalır.

Hani, bakkallarımızın koka kola satmayı reddettiği gün biz kazanırız diyoruz ya,
Aileler söz konsu seviyesizlik tespit tuzağına hiç gitmediği zaman biz kazanırız.

Sevgili veliler, bu satırlarda her şeyi anlatmaya yerimiz yok. “Milli Eğitimde Emperyalist Kuşatma” kitabıma bir göz atarsanız, çocuklarımızın başına geçirilmekte olan çuvalları daha iyi göreceksiniz.

Gözbebeğimiz çocuklarımızı ve onların geleceğini koruyabilmek için, bütün duyarlılığınızı seferber etmeniz dileğiyle…

Konuyu Toplam 1 Üye Okuyor. (0 Kay?tl? Üye Ve 1 Misafir)