|
SİTE ANA SAYFA | Galeri | Kayıt ol | Yardım | Ajanda | Oyunlar | Bugünki Mesajlar | Arama |
Anasayfa Haberler Sivas Haberler |
|
Seçenekler | Arama | Stil |
![]() |
#1 |
Site Habercisi
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Sivaslilar.Net Şuan
![]() Üyelik Tarihi: 03.08.2005
Tecrübe Puanı: 937
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() Sivas'ta bir banka şubesinin 12 personeli, hafta sonu eğitim programı için gittikleri Ankara'dan,yolların kar nedeniyle kapanması üzerine kente dönemeyince banka dün faaliyet gösteremedi. Edinilen bilgiye göre, Afyon Sokak'ta faaliyet gösteren Finansbank Sivas Şubesinin yöneticilerinin de aralarında bulunduğu 12 personeli, hafta sonu eğitim programı için Ankara'ya gitti. Programın ardından kara yoluyla kente dönmek isteyen banka personeli, olumsuz hava koşulları nedeniyle Sivas-Ankara karayolunun kapanması sonucu şehre gelemedi. Bu nedenle, banka şubesi dün faaliyet gösteremedi. Sivas'ta kalan 2 güvenlik görevlisinin bulunduğu şubenin önüne gelen vatandaşlar, bankadaki işlemlerini yapamayınca dönmek zorunda kalıyor. Bankanın güvenlik görevlileri kredi kartı ödemeleri için şubeye gelen müşterileri ilgili başka şubelere yönlendiriyor. Yozgat'ta kaldıkları öğrenilen personelin kente dönmesi durumunda banka şubesinin yarın faaliyetine başlayacağı öğrenildi. |
![]() |
![]() ![]() |
Konuyu Toplam 1 Üye Okuyor. (0 Kay?tl? Üye Ve 1 Misafir) | |
|
|