Forum - Ana Sayfa Takvim S?k Sorulan Sorular Arama

Zurück   Sivas - Sivaslilar.Net - Sivashaber - Sivasforum - Sivasların En Büyük Buluşma Merkezi - Yiğidolar > Serbest Alan > Köşe Yazıları
SİTE ANA SAYFA Galeri Kayıt ol Yardım Ajanda Oyunlar Bugünki Mesajlar

Köşe Yazıları Köşe Yazarlarının Yazıları

Son 15 Mesaj : Atatürk'ün Çocukluğu'na Ait Hikayeler           »          Şehzade Osman           »          Hatıra defteri           »          Antilop İle Akrebin Dostluğu           »          Karagöz İle Hacivat Konuşmaları 2           »          Sitemizin Ozanları           »          SEVDİM İŞTE....           »          NEFRET ETTİM İŞTE!!!!!           »          AFORİZMALAR (SAÇMALAMLAR)-1           »          SEÇKİNLER/SEÇİLMİŞLER DÜNYASI           »          Hatalarımızdan Dersler Alabilmek Ümidiyle.           »          Araf Suresi 172-173. Ayetler.( Ben Sizin Rabbiniz Değil Miyim)           »          İnancımızı Kullananların Artık Tuzağına Düşmeyelim.           »          ULAŞ-Yapalı           »          TÜRKİYE TÜRKLERİNDİR PAYLAŞIMAZ

Seçenekler Arama Stil
Alt 06.03.2008, 16:55   #11
bodyguard
Yeni Yiğido

bodyguard - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

bodyguard Şuan bodyguard isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 21.04.2009 14:30

Tecrübe Puanı: 0 bodyguard FAZLA SÖZE GEREK YOKbodyguard FAZLA SÖZE GEREK YOK
Standart --->: İran'da da böyle başladı

Alıntı:
abircan Nickli Üyeden Al?nt? Mesajı Göster
hiç insan yaratandan korkarmı, ama bazı yarattığı yaratık bile sayılamacaklardan korkarım, Allah'tan ve onun kutsal kitabı kuran'dan korkarmı
ben korkmam,

benim korkum onun arkasına sığınıp insanlara baskı eziyet tecrit bazan ölüme götüren uygulamalardan korkarım, domuz bağından korkarım, meydanlarda asılmaktan korkarım, kendi muta nikahı yapıp tek anlık ilişkiye girip boşayan , ama güya kendince zina yaptı denilen kadını taşlayandan korkarım, dört kadınla yaşamı kendine hak görenden korkarım, faiz haram deyip bankalarda milyon dolarları olandan korkarım, kredi kartı kullanandan korkarım, din adına yolsuzluk , haksızlık adam kayırmacılık yapandan korkarım, mezhepcilik yapandan korkarım, kafatasçıdan dar ümmetçi kafadan korkarım,
kısaca yobazdan korkarım elbet, çünkü ben 93 te sivas kültür merkezinde öümden kurtuldum
sen korkmazmısın
peki sence basörtüsü bu saydiklarinimi getirecek
yada AKP bu yazdiklarinimi getirecek???
Sizde eminimki cok iyi biliyorsunuzde neden 4 kadin hak oldugunu ve hangi düsünceyle peygamber efendimizin 4 kadin ile evlendigini??? yinede her defasinda bu konuyu gündeme getirmeniz bence din bilgisizliginden kaynaklaniyordur.
Ayriyetden ben simdiki zamanda 4 kadin ile evli olan erkeklerin cok nadir oldugunu hatta hatta 1% orandan bile daha az oldugunu görüyorum.

Size bir sorum var Abircan: mini etek giyip erkekleri tahrik eden ve bundan dolayi genc kizlarimizin tecavüze ugramasindan korkmuyormusunuz? icki aleminde kör kütük sarhos olup eve arabasi ile giderken trafik kazasi yapip 5 kisilik bir ailenin kanina girmesinden korkmuyormusunuz? veya kör kütük sarhos olup sokaktan gecen bir vatandasa saldirip öldürenlerden korkmuyormusunuz?
Meyhane köselerinde parasini bitiren ama eve ekmek parasi getirmeyenlerden korkmuyormusunuz? Laiklik altinda zina yapanlardan korkmuyormusunuz?

sizinde dediginiz gibi allah korkusu olmayanlar bu saydiklarimdan korkmaz....
bodyguard isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   sendpm.gif Alıntı ile Cevapla

Konuyu Toplam 1 Üye Okuyor. (0 Kay?tl? Üye Ve 1 Misafir)