|
|||||||
| SİTE ANA SAYFA | Galeri | Kayıt ol | Yardım | Ajanda | Oyunlar | Bugünki Mesajlar | Arama |
| Köşe Yazıları Köşe Yazarlarının Yazıları |

|
|
Seçenekler | Arama | Stil |
|
|
#11 | |
|
Yeni Yiğido
![]() bodyguard Şuan
Son Aktivite: 21.04.2009 14:30
Tecrübe Puanı: 0
![]() ![]() |
Alıntı:
yada AKP bu yazdiklarinimi getirecek??? Sizde eminimki cok iyi biliyorsunuzde neden 4 kadin hak oldugunu ve hangi düsünceyle peygamber efendimizin 4 kadin ile evlendigini??? yinede her defasinda bu konuyu gündeme getirmeniz bence din bilgisizliginden kaynaklaniyordur. Ayriyetden ben simdiki zamanda 4 kadin ile evli olan erkeklerin cok nadir oldugunu hatta hatta 1% orandan bile daha az oldugunu görüyorum. Size bir sorum var Abircan: mini etek giyip erkekleri tahrik eden ve bundan dolayi genc kizlarimizin tecavüze ugramasindan korkmuyormusunuz? icki aleminde kör kütük sarhos olup eve arabasi ile giderken trafik kazasi yapip 5 kisilik bir ailenin kanina girmesinden korkmuyormusunuz? veya kör kütük sarhos olup sokaktan gecen bir vatandasa saldirip öldürenlerden korkmuyormusunuz? Meyhane köselerinde parasini bitiren ama eve ekmek parasi getirmeyenlerden korkmuyormusunuz? Laiklik altinda zina yapanlardan korkmuyormusunuz? sizinde dediginiz gibi allah korkusu olmayanlar bu saydiklarimdan korkmaz.... |
|
|
|
|
| Konuyu Toplam 1 Üye Okuyor. (0 Kay?tl? Üye Ve 1 Misafir) | |
|
|