--->: AK Parti'ye kapatma davası açıldı(Her sey TÜRKIYE ICIN ) Canim feda sana Hersey
Sayin savci efendi yüzünden okudugum benim kendi hisime göre sizleri birilerimi zorluyor AKP-yi kapatma karayi aldiniz. Bizlere rahatlik gelmiyor herhalde biraz rahatlasak kendi basimizi yakmaya calisiyoruz.Basta koltuk davasi sürenler Baykali hayatinda türkiyeden bu kadar oy almismidir ona ne oluyor bukadar ortaligi bulandiriyor yakismiyor mualefette her sey TÜRKIYE icin yapilmalidir hic yaklasim yok nasil olurda hükümeti yikariz hesaplari yapiliyor ben bir 35 senedir disarida yasayan vatandas olarak Sayin baykali ve partisinin tutumunu kiniyorum. Bence TÜRKIYE-YE Bu kadar cektirmelerine kimsenin haki yok.Herkes kendi bildigi gibi hür yasasin kimsenin giyimine fazla karisilmasin.Tabiki sizlere öbürlerine sandilar cevap verecek.Sunuda belirtiyim benim her hangi bir particiligim yoktur bunu belirteyim.Sayin baykal sayin Bahceli NEVRUZ Bayramini gördünüz herhalde Bence odaha mühüm herseyimizle kururumuzla oynuyorlar onlarla ilgilenin onlarari temizleyin.TÜRKIYE icin calisanlari rahat burakin calissinlar sizlerde meyvesini yeyin bizlerde. Egerki sizlerde bir gün olur gelirseniz ben kendim zanetmiyorum ozaman görürsünüz bazi konulari sizlerede yapan cikarsa insallah da cikar benim diyecegim bukadar Allah hepinizin isinde hayirlisineyse o olsun.ALLAH HEPIMIZIN HAKKINDA EN HAYIRLISI NEYSE ONU VERSIN
INSALLAH TÜRKIYE KAZANIR:::: HERKES KENDISINE DIKKAT ETSIN
|