Alıntı:
kınasoglu Nickli Üyeden Al?nt?
ya bekir öbür beldeliler senin kadar sevinmemiştir eminim üzülmüştür tabi yazarsak sevenimiz olmuyor sen o belediyenin ekmeğini yiyenlerden birisin şu an nerdesin niçin gelip beldende sayılmadın gelsen burda sayılsaydın düşmezdi belediye hakında sen yazarsın başkana gerek bırakmazsın iyi takip edersin sen belediyenin kurucu memurlarından oldundan o iş iyi takip edersin kimseye iş bırakmasın sen sitedeki tüm hemşerilerimizi bilğilendiriyosun bekir
|
siz belediye olarak davet ettinizde sizin yaptığınız pıroğrama uymayarak gelmedik mi.sizin bir pilanınız pırojeniz vardıda bizi bilgilendirdinizde katılmadık mı.ben belediyede 9 ay çalıştım ben, 4 nüfusum 2004 kadar adısta kaldı 12 ay 2002 seçiminde bile ben adısta oy kullandım.ben adısta aldığım parayı dışarıda harcamadım kabalağın naciyle rahmetli poruda yatırdım.sattığım evinen tarlanında yirmibeş kuruşunu dışarıda harcamadım onlarıda adısta bıraktım.benim adısta aldığım 9 aylık para zaten 12 senede benim nüfusuma gelmiştir bunda o kadar gözün olduğunu bilsem seninle helalleşirdim.hadi selam