Forum - Ana Sayfa Takvim S?k Sorulan Sorular Arama

Zurück   Sivas - Sivaslilar.Net - Sivashaber - Sivasforum - Sivasların En Büyük Buluşma Merkezi - Yiğidolar > Sivas' a Yatırımlar ve Şirketler > Sivas' ta Yatırım
SİTE ANA SAYFA Galeri Kayıt ol Yardım Ajanda Oyunlar Bugünki Mesajlar

Sivas' ta Yatırım Sivasa Yatırım, Sivas Yatırım

Son 15 Mesaj : Atatürk'ün Çocukluğu'na Ait Hikayeler           »          Şehzade Osman           »          Hatıra defteri           »          Antilop İle Akrebin Dostluğu           »          Karagöz İle Hacivat Konuşmaları 2           »          Sitemizin Ozanları           »          SEVDİM İŞTE....           »          NEFRET ETTİM İŞTE!!!!!           »          AFORİZMALAR (SAÇMALAMLAR)-1           »          SEÇKİNLER/SEÇİLMİŞLER DÜNYASI           »          Hatalarımızdan Dersler Alabilmek Ümidiyle.           »          Araf Suresi 172-173. Ayetler.( Ben Sizin Rabbiniz Değil Miyim)           »          İnancımızı Kullananların Artık Tuzağına Düşmeyelim.           »          ULAŞ-Yapalı           »          TÜRKİYE TÜRKLERİNDİR PAYLAŞIMAZ

Seçenekler Arama Stil
Alt 26.04.2008, 19:17   #11
berat.demir
Yasaklı
NO AVATAR

berat.demir Şuan berat.demir isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 22.12.2009 06:51

Tecrübe Puanı: 0 berat.demir FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR
Standart --->: Sivas'ın 2008 Rotası

Alıntı:
FatihCan Nickli Üyeden Al?nt? Mesajı Göster
gardaş sivastan bi halt olmaz ben diyorum size

öncelikle sivaslının zihniyeti bir değişcek dedikodu ve iftira atmaktan vazcayacaklar ufak tefe rantlar için çığırtkanlık yapmıcaklar...

bunlar değişmezse bu dediklerinin hiçbiri olmaz olsada birşey olmaz
fatih sivas abu kadar hakaret edemezsin. ne demek sivastan bir HALT olmaz. sivas ta olan yatırımlardan bir haberin varsa gel yorumunu yap. eğer sivas ta yapılan yatırımlardan haberin yoksa sus ve bu foruma araştırıp yazı yazan insanların emeğine saygısızlık yapma. emeğe saygı göster. ve bir daha da sivas a hakaret etme. bu ne saygıısızlık bu ne hakaret la. bizler Sivas sevdalıları olarak Sivasın erleri yiğidoları olarak buna müsaade edemeyiz.

Sivas tan bi halt olur mu olmaz mı siz karar verin
1. Sivas a hızlı tren ihalesi 5 mayısta
2. Sivas 1. osb 180 ha.dan 420 ha.a çıktı. sebebi işadamlarının osb de yatırım talebi.
3. osb de 2002 yılında 36 olan fabrika sayısı 80 e çıktı. işçi sayısı 1200 den 4250 ye çıktı.
4. havaalanına günde 2 uçak iniyor. havaalanı yolcu potansiyeli 2000 yılında 6000 iken bugün yolcu sayısı 100 bini geçti.
5. havaalanına yeni iç ve dış terminal binası yapılacak.
6. sivas demir çelik fab.sı yeniden faaliyete geçti ve 600 kişi ekmek sahibi oldu.
7. pazar pazarı avm haziranda açılacak ve 17000 m2. kapalı alanı olacak yaklaşık 600 kişi burada istihdam edilecek.
daha çok şey sayardım gerisini daha sonraya saklim.
Taha bey ve diğer arkadaşlar yukarıdaki seviyesiz yazı için ben sizlerden özür diliyorum siz o yazıyı görmemezlikten gelip paylaşımlarınızı lütfen yapmaya devam edin. saygılarımla.
berat.demir isimli Üye şimdilik offline Konumundadır  

Konuyu Toplam 1 Üye Okuyor. (0 Kay?tl? Üye Ve 1 Misafir)