|
SİTE ANA SAYFA | Galeri | Kayıt ol | Yardım | Ajanda | Oyunlar | Bugünki Mesajlar | Arama |
Eglence Bu Bölümde eglenebilirsiniz |
|
Seçenekler | Arama | Stil |
28.04.2008, 14:39 | #1 |
Usta Yiğido
Sweetgirl Şuan
Son Aktivite: 02.05.2015 00:50
Tecrübe Puanı: 1057
|
Sınıftan Atılma Diyalogları
hoca: oğlum! çık dışarı!
öğrenci 1: yok yazcak mısınız hocam? hoca: yazıcam tabii* sallanma hadi... öğrenci 1: niye bi tek ben? tek başına mı konuşuyodum ben yani? deli miyim ben? hoca: lan fırlatacam şimdi anahtarlığı kafana* çıksana lan! öğrenci: basket topu kimdeydi lan* atsanıza* teneffüste de fazla sallanmayın potaya gelin. hoca: defol laan!!! numarası kaçtı bunun? öğrenci 2: 360 hocam! öğrenci 3: 1270! öğrenci 4: 647* ... öğrenci 5: 16! kikir kikir... hoca: Allah belanızı versin hepinizin! - siz konuşanlar dışarı. - biz mi hocam? - siz tabi. hayvan kadar oldunuz* bi susup oturamadınız. dinleyen arkadaşlarınızı da rahatsız ediyorsunuz. - hocam* atmayın ya. devamsızlığım dolmuş zaten. kalıyorum bi saat devamsızlıkta. - çık dışarı terbiyesiz herif* dersi bölme. yok yazmıycam. - o zaman çıkayım hocam* sağolun. ehe..görüşürüz beyler. benden bu kadar. (arkalardan) - hocam ben konuşmuyodum gerçi ama yok yazmayacaksanız ben de çıkayım. - sen! - ben? - evet sen. kalk bakiim ayağa! - evet (kalkar) - niye yapmıyorsun bakiim sen? - neyi? (eğlenmek için salağa yatar) - .... (cevaba çok sinirlenmiştir) bak bakiim arkadaşların ne yapıyor! - .... (şöyle bi sınıfa göz gezdirir ve gayet lakayıt) oturuyolaar. - (öfke kırmızısı ile)! çıkdışarııı! - (gene sınıfa bakarak) yoksa oturmuyorlar mı? - çıkdışarııııı! disipline verecem seni! - iyi ama ne yaptım ki ben? - çıkdışarıııı dedim sanaaa! - iyi iyi tamam evladım yeter konustugunus.. -peki hocam -cık dısari -peki hocam (hoca beklemiyodur bozulur) -hişş nereye?? -dısarı hocam -gel iceri..bidaa da cıktıgını gormeyim
|