|
SİTE ANA SAYFA | Galeri | Kayıt ol | Yardım | Ajanda | Oyunlar | Bugünki Mesajlar | Arama |
|
Seçenekler | Arama | Stil |
15.05.2008, 22:50 | #1 |
Tecrübeli Yiğido
goktan58 Şuan
Son Aktivite: 01.11.2013 10:58
Tecrübe Puanı: 664
|
sivasli kenan'nın yüregınden
yine gözlerin geldi aklıma
bir nisan yağmurunun arasında damlalar yüreğime düşerken ve hayallerim sellere kapılıp düşlerimden çekip giderken yine yoktun işte yanımda oysa yıllarca beklemistim ve gelecegine hep söz vermistin , ---her yağmur damlasında sen varsın adeta ve her yağmurlu günde sen düşersin tabiata seninle yasam bulur topraklar seninle doğardı tüm tomurcuklar seninle varolurdu tüm yaşamlar, ben ise hala sana susuzum yağmurların ortasında bedenim sırılsıklam ama kalbim çorak toprağa dönmüş yokluğun vuruyor yine bu nisan akştamı yine sensiz bir geceye mahkum kalacagım, ---çok yalnızım ve nerde olduğundan habersiz sarılacak bir bedene dertleşecek bir dosta ihtiyacım var sen hem sevgilim hem dostun oldun hep bunun için yalnız sana muhtacım, çok uzaklardasın biliyorum düşler içinde sevgini hep yüreğimde taşıyorum yüzünü göremesemde adın hep dilimde sıcakliğın titreyen bedenimde ve hayalin bu yağmurlu nisan gecesinde, ---birgün geleceksin biliyorum ama görebilecekmiyim sanmıyorum ölüm yakın bu sevdalının üzerine belkide yakında çekip gidecegim ebediyete bunun için ölmeden gel seni son bir kez göreyim sonkez benım uzaklardaki sevdiğim sonkez benim HAYATTAKİ TEK DİLEĞİM.................2005 |
Yukarıdaki Mesaj için Yandaki Kullanıcılar goktan58'e Teşekkür Ediyor... |
Konuyu Toplam 1 Üye Okuyor. (0 Kay?tl? Üye Ve 1 Misafir) | |
|
|