|
SİTE ANA SAYFA | Galeri | Kayıt ol | Yardım | Ajanda | Oyunlar | Bugünki Mesajlar | Arama |
|
Seçenekler | Arama | Stil |
21.05.2008, 23:23 | #11 |
Usta Yiğido
yiğidoturan Şuan
Son Aktivite: 28.07.2014 13:58
Tecrübe Puanı: 1044
|
--->: GÜMÜŞDERE'LİLERİN SOHBET ALANI
Ben Seninle Bir Olamam Efendi
Konuştuğun başka yaptığın başka Gündelik yaşarsın saygın yok aşka Ben ekmek peşinde sense matuşka Ben seninle bir olamam efendi Sen camiden kiliseye gidersin Çıkarına ne halt varsa edersin Cepheyi bilmezsin erdende ersin Ben seninle bir olamam efendi Senin çakallarla etrafın dolu Bense yaradanın bir garip kulu Benim tarlam kuru senin ki sulu Ben seninle bir olamam efendi Sen doydukça yine yine istersin Aldıkça dahası yokmudur dersin Sanki mezarına götüreceksin Ben seninle bir olamam efendi Bukalemun gibi her rengin vardır Sana helal olan bana haramdır Sende ki metrestir bende ki yardır Ben seninle bir olamam efendi Sen hortum seversin hilen bir sürü Ödenek denilen sana örtülü Lisanın hindice hep gulu gulu Ben seninle bir olamam efendi Sen selamı allah için vermezsin Bedavadan hiç kimseyi sevmezsin İşini bilirsin işi evmezsin Ben seninle bir olamam efendi İçin volkan gibi taşmaya hazır Sağını solunu yakmaya hazır Senin suç ortağın vekili nazır Ben seninle bir olamam efendi Sen kale gibisin nedir ki duvar Arkanda kocaman bir devletin var Zalimliğin arşta merhametin dar Ben seninle bir olamam efendi Benim onurum var yere tükürmem Kellemi alsalar tükürsem silmem Lügatımda yazmaz riyayı bilmem Ben seninle bir olamam efendi Bana ters düşendir sendeki ahlak Doğru bir işin yok her şeyin ilhak Sende hırsızlık var bende hukuk hak Ben seninle bir olamam efendi Ben düşeni tutan sende vuransın Ben gönül yapanım sense kıransın Sen bu güzellikten anlamayansın Ben seninle bir olamam efendi Gün gelir seninde canın yol alır Bedenin bir taşta kefenle kalır Belki tabutuna bayrak sarılır Ben seninle bir olamam efendi Murat Demir adlı şairimizin diğer şiirleri de var mı?
|