Forum - Ana Sayfa Takvim S?k Sorulan Sorular Arama

Zurück   Sivas - Sivaslilar.Net - Sivashaber - Sivasforum - Sivasların En Büyük Buluşma Merkezi - Yiğidolar > Sivas' a Yatırımlar ve Şirketler > Sivas' ta Yatırım
SİTE ANA SAYFA Galeri Kayıt ol Yardım Ajanda Oyunlar Bugünki Mesajlar

Sivas' ta Yatırım Sivasa Yatırım, Sivas Yatırım

Son 15 Mesaj : Atatürk'ün Çocukluğu'na Ait Hikayeler           »          Şehzade Osman           »          Hatıra defteri           »          Antilop İle Akrebin Dostluğu           »          Karagöz İle Hacivat Konuşmaları 2           »          Sitemizin Ozanları           »          SEVDİM İŞTE....           »          NEFRET ETTİM İŞTE!!!!!           »          AFORİZMALAR (SAÇMALAMLAR)-1           »          SEÇKİNLER/SEÇİLMİŞLER DÜNYASI           »          Hatalarımızdan Dersler Alabilmek Ümidiyle.           »          Araf Suresi 172-173. Ayetler.( Ben Sizin Rabbiniz Değil Miyim)           »          İnancımızı Kullananların Artık Tuzağına Düşmeyelim.           »          ULAŞ-Yapalı           »          TÜRKİYE TÜRKLERİNDİR PAYLAŞIMAZ

Seçenekler Arama Stil
Alt 24.05.2008, 20:46   #9
berat.demir
Yasaklı
NO AVATAR

berat.demir Şuan berat.demir isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 22.12.2009 07:51

Tecrübe Puanı: 0 berat.demir FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR
Standart --->: Sivas'ın 2008 Rotası

biraz da olumlu şeyleri görsen
1. sivas demir çelik çalışıyo. bi teşekkür ettin mi. nerdee. ama bide çalışmasaydı bilmiyorum artık senin dilinden nasıl kurtulacaklardı.
2. havaalanı uluslararası oldu teşekkür yine yok. kapalı kalmaya devam etseydi yorumların bilmiyorum nasıl olurdu.
3 duble yollar yapıldı senden en ufak yorum dahi alamadık.
4. osb 2 3 kat genişledi bir sürü fabrika açıldı. arkadaş yeterli mi diye soruyor. bardağın boş tarafını görmeye devam. ya bide 2000 yılındaki gibi bomboş osb olsaydı. bunu hiç düşünmez.
5. sıcak çermiğe 25 milyon dolarlık 5 yıldızlı otel yapılacak. arkadaş geçmiş 20 yıla takılmış. oraya adamlar 25 milyon dolar PARA dökecek PARA. işadamlarına bi teşekkür et.
gelecek 20 yılı düşün.

ben seni eleştirdim sen de beni eleştir ama sakın hakaret edim deme.
haa bu arada sen sivas tan birşey olmaz demedin sivastan bir HALT olmaz dedin ikisi arasında dağlar kadar fark var. O lafını hala unutmuş değilim çünkü sivas a bundan büyük hakaret olmaz.
berat.demir isimli Üye şimdilik offline Konumundadır  

Konuyu Toplam 1 Üye Okuyor. (0 Kay?tl? Üye Ve 1 Misafir)