|
SİTE ANA SAYFA | Galeri | Kayıt ol | Yardım | Ajanda | Oyunlar | Bugünki Mesajlar | Arama |
Sivas' ta Yatırım Sivasa Yatırım, Sivas Yatırım |
|
Seçenekler | Arama | Stil |
24.05.2008, 20:46 | #9 |
Yasaklı
berat.demir Şuan
Son Aktivite: 22.12.2009 07:51
Tecrübe Puanı: 0
|
--->: Sivas'ın 2008 Rotası
biraz da olumlu şeyleri görsen
1. sivas demir çelik çalışıyo. bi teşekkür ettin mi. nerdee. ama bide çalışmasaydı bilmiyorum artık senin dilinden nasıl kurtulacaklardı. 2. havaalanı uluslararası oldu teşekkür yine yok. kapalı kalmaya devam etseydi yorumların bilmiyorum nasıl olurdu. 3 duble yollar yapıldı senden en ufak yorum dahi alamadık. 4. osb 2 3 kat genişledi bir sürü fabrika açıldı. arkadaş yeterli mi diye soruyor. bardağın boş tarafını görmeye devam. ya bide 2000 yılındaki gibi bomboş osb olsaydı. bunu hiç düşünmez. 5. sıcak çermiğe 25 milyon dolarlık 5 yıldızlı otel yapılacak. arkadaş geçmiş 20 yıla takılmış. oraya adamlar 25 milyon dolar PARA dökecek PARA. işadamlarına bi teşekkür et. gelecek 20 yılı düşün. ben seni eleştirdim sen de beni eleştir ama sakın hakaret edim deme. haa bu arada sen sivas tan birşey olmaz demedin sivastan bir HALT olmaz dedin ikisi arasında dağlar kadar fark var. O lafını hala unutmuş değilim çünkü sivas a bundan büyük hakaret olmaz. |
Konuyu Toplam 1 Üye Okuyor. (0 Kay?tl? Üye Ve 1 Misafir) | |
|
|