|
SİTE ANA SAYFA | Galeri | Kayıt ol | Yardım | Ajanda | Oyunlar | Bugünki Mesajlar | Arama |
Anketler Burada anketleri bulabilirsiniz |
Anketimiz: Bir Gazete Seçseniz Hangisini Seçersiniz!Neden? | |||
Sabah | 91 | 4,70% | |
Hürriyet | 72 | 3,72% | |
Milliyet | 44 | 2,27% | |
Zaman | 886 | 45,76% | |
Akşam | 38 | 1,96% | |
Cumhuriyet | 291 | 15,03% | |
Ortadoğu-Yeniçağ | 54 | 2,79% | |
Yenişafak | 78 | 4,03% | |
Fanatik | 59 | 3,05% | |
Fotomaç | 47 | 2,43% | |
Posta | 82 | 4,24% | |
Sözcü | 0 | 0% | |
Diğer | 170 | 8,78% | |
Vakit | 17 | 0,88% | |
Taraf | 7 | 0,36% | |
Katılımcı sayısı: 1936. Sizin Bu Ankette Oy kullanma Yetkiniz Bulunmuyor |
|
Seçenekler | Arama | Stil |
24.06.2008, 19:38 | #11 |
Tecrübeli Yiğido
SONMEZ Şuan
Son Aktivite: 26.05.2013 13:50
Tecrübe Puanı: 752
|
--->: Bir Gazete Seçseniz Hangisini Seçersiniz!Neden?
Bu ne yahu ?
Yine sosyal Bilimcilik falan Oooo yine kavramlar havada uçuşuyor Teoremler, kuramlar, hipotezler, yasalar... maşallah. Ne yani biz de okuduk şimdi ben de ilk üniversitemde okuduğum: integral, türev, matris, analitik geometri, soyut matematik, kısmi türevli diferansiyel denklemler... falandan mı söz edeyim ? ister misiniz ? astrofizik, kuantum fiziği, atom, elektron, ışık madde midir, yoksa enerji midir, uzayın derinlikleri, kara delikler, evrenin genişlemesi, nebula...vs konuları hiç demiyom Hele hele şu anda halen okuduğum iktisat, hukuk, istatistik, derslerime hiç girmeyeyim. (Kamu yönetimi 3. sınıftayım,) Berat sen de havalanma bakiim seneye ben de kamuyönetiminden mezun oluyom yoksa Marjinal dönüşüm oranı, Üretim imkanları eğrisi, j eğrisi, philips eğrisi, arz-talep eğrisi, (ne çok eğri varmış yahu doğru yok mu) advalorem, spesifik vergi, konjonktürel ve friksiyonel işsizlik, gresham yasası, deflasyonist açık, stagflasyon,... daha neler neler... vala bi girersem bu konulara hem site hem de beyniniz yorulur. Bakın ısrar etmeyin yoksa, bi dalarım kiiii...
|