Warnung: Illegal string offset 'type' in [path]/includes/class_postbit.php(293) : eval()'d code (Zeile 153)
Bir Gazete Seçseniz Hangisini Seçersiniz!Neden? - Sivas - Sivaslilar.Net - Sivashaber - Sivasforum - Sivasların En Büyük Buluşma Merkezi - Yiğidolar
Forum - Ana Sayfa Takvim S?k Sorulan Sorular Arama

Zurück   Sivas - Sivaslilar.Net - Sivashaber - Sivasforum - Sivasların En Büyük Buluşma Merkezi - Yiğidolar > Serbest Alan > Anketler
SİTE ANA SAYFA Galeri Kayıt ol Yardım Ajanda Oyunlar Bugünki Mesajlar

Anketler Burada anketleri bulabilirsiniz

Son 15 Mesaj : Atatürk'ün Çocukluğu'na Ait Hikayeler           »          Şehzade Osman           »          Hatıra defteri           »          Antilop İle Akrebin Dostluğu           »          Karagöz İle Hacivat Konuşmaları 2           »          Sitemizin Ozanları           »          SEVDİM İŞTE....           »          NEFRET ETTİM İŞTE!!!!!           »          AFORİZMALAR (SAÇMALAMLAR)-1           »          SEÇKİNLER/SEÇİLMİŞLER DÜNYASI           »          Hatalarımızdan Dersler Alabilmek Ümidiyle.           »          Araf Suresi 172-173. Ayetler.( Ben Sizin Rabbiniz Değil Miyim)           »          İnancımızı Kullananların Artık Tuzağına Düşmeyelim.           »          ULAŞ-Yapalı           »          TÜRKİYE TÜRKLERİNDİR PAYLAŞIMAZ
Anketimiz: Bir Gazete Seçseniz Hangisini Seçersiniz!Neden?
Sabah 91 4,70%
Hürriyet 72 3,72%
Milliyet 44 2,27%
Zaman 886 45,76%
Akşam 38 1,96%
Cumhuriyet 291 15,03%
Ortadoğu-Yeniçağ 54 2,79%
Yenişafak 78 4,03%
Fanatik 59 3,05%
Fotomaç 47 2,43%
Posta 82 4,24%
Sözcü 0 0%
Diğer 170 8,78%
Vakit 17 0,88%
Taraf 7 0,36%
Katılımcı sayısı: 1936. Sizin Bu Ankette Oy kullanma Yetkiniz Bulunmuyor

Seçenekler Arama Stil
Alt 25.06.2008, 12:12   #10
abircan
Usta Yiğido

abircan - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

abircan Şuan abircan isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 21.01.2015 10:55

Tecrübe Puanı: 1043 abircan COK SEVILEN BIR KISIabircan COK SEVILEN BIR KISIabircan COK SEVILEN BIR KISI
Standart --->: Bir Gazete Seçseniz Hangisini Seçersiniz!Neden?

Alıntı:
Pusula_58 Nickli Üyeden Al?nt? Mesajı Göster
Bu konuları arada okuyup takip ettikçe,aklıma şu geldi,mahalle çocuklarının kavgası olur."Benim babam senin babanı döver" gibi
Hani bir konu daha vardır, baba oğul meselesi.Belli bir diyalogtan sonra oğluna:"Okumuşun ama adam olamamışın oğlum" diye.
OKumak elbetteki güzeldir,kültürdür.Ancak günümüzde okuyupta kara cahil kalan insanda çoktur.Bakarsın bir ilkokul mezunu üniversiteliye taş çıkartır.
Ben şuna inanıyorumki, karaladıkalrı gazeteleri eline bile almamış bir satırını bile okumamış ama "uydum cemaata" misali ver versin karalasın.
Okuyun arkadaşlar,Cumhuriyet'ide okuyun, Zaman'ıda okuyun Akşam'ıda Sabah'ıda. Okumaktan zarar gelmez.Değişik fikirler edinmek çok değişik yazarlar okumak size zarar getirmez.Aksine bilgi dağarcığınız genişler.
Şu peşin hükümlülükten bir vazgeçebilsek,şu kulaktan dolma haberlere bir inanmayabilsek,şu sevgi,saygı, hoşgörü ortamını bir yakalayabilsek... Ahh keşke, ama zamanla bu da oluşacak inşallah.

efendim bişeymi dedin pusula kardeş
hergün bana zamanı hangi sayfa satırında ne var canlı canlı sor cevaplıyayım
mesala bugün iğrenç bir reklam vardı zamana nasıl koymuşlar , anlamadım tabi moda milli maç bayrak falan filanya sok bayrağı her yere, dona şorta atlete, kafaya kukuleta ya, yok böyle bir ucuzluk basitlik bayağılık saygısızlık ve bayrak kanununa aykırılık,
arnica reklamına bir bak bunu herhangi bir firma reklam diye hazırlasa ve cumhuriyette , vs hürriyette yayınlansa yer yerinden oynar , en önde kaptan koşar gider yıkar dağıtır basardı ( Kaptan bu bir eleştiri değil, sana olan saygımdandır, fikirlerine olan saygımdandır örnek burada sensin yanlış anlma kardeşim ama biliyorum belli değerlere sahip çıkman buradaki senin kimliğinle simgeleştiği için yazdım sende mutlaka bak zaman gastesi sayfa 6 üst sol çeyrekteki reklam)
Arnica banyo küveti reklamı, dev bir havuz gibi jakuzi arka tarafta bornozlu ıslak saçlı bir meftune, önde sağlı sollu türk bayrağı sardırılmış halde malum firmamızın ürünü jakuzi , içinde köpüklü su, bayrak taşmış kırmızısı yerlerde sürünüyor,
okuyoruz hepsini merak etme o cumhuriyetide zaten elime 20 yılda 20 kere ancak almışımdır merak etme , paramı versemde gasteye bilincimi beynimi vermiyorum ona buna çanak yalayıcılara

Konuyu Toplam 5 Üye Okuyor. (0 Kay?tl? Üye Ve 5 Misafir)