|
SİTE ANA SAYFA | Galeri | Kayıt ol | Yardım | Ajanda | Oyunlar | Bugünki Mesajlar | Arama |
Eglence Bu Bölümde eglenebilirsiniz |
|
Seçenekler | Arama | Stil |
02.07.2008, 21:23 | #1 |
Tatlı Yarışması 1.si
gürün_güzeli Şuan
Son Aktivite: 31.01.2014 10:32
Tecrübe Puanı: 927
|
ZeKi KaDıNLaRa SaYgILaRıMLa:D
ZEKI KADINLARA SAYGILARIMLA > > > > > > ZEKI KADINLARA SAYGILARIMLA > KARI & KOCA > > > > > Bir çift hiç konuşmadan > > > > arabayla yolda gitmekteydi. Daha önceki bir tartışma münakaşaya dönüşmüştü > > > ve hiçbiri teslim olmak istemiyordu. Keçi, katır ve domuzlarla dolu bir > > > çiftliğin yanından geçerken koca, alaycı bir biçimde sorar: 'Akrabaların > > > mı?' > > > Karısı 'Evet' diye cevap verir ve ekler, 'Senin taraftan akrabalarım' > > > > > > KELİMELER > > > > > Kocası karısına kadınların bir günde kaç kelime > > > kullandığına dair bir makale okuyordu... 'Erkeklerin 15,000 kelimesine > > > karşılık 30,000 kelime' > > > Karısı yanıtladı: 'Sebebi erkeklere her şeyi tekrar etmek zorunda > > > olmamızdır.' > > > Kocası karısına döndü ve sordu: 'Efendim?' > > > > > > YARADILIŞ > > > > > Bir gün bir adam karısına sordu: 'Aynı zamanda nasıl hem > > > bu kadar salak, hem de bu kadar güzel olabildiğini anlamıyorum.' > > > Karısı yanıtladı: 'Açıklamama izin ver. Allah beni sen çekici bul diye çok > > > güzel yarattı; Allah beni seni çekici bulayım diye çok salak yarattı!' > > > > > > KONUŞMAMA CEZASI > > > > > Bir karı koca evde problemler yaşamaktaydı ve > > > birbirlerine konuşmama cezası uygulamaktaydı. Aniden adam ertesi gün > > > karısının kendisini sabah 5:00 da iş için bir uçuşu olduğundan uyandırması > > > gerektiğini hatırladı. Sessizliği ilk bozan ve kaybeden kendisi olmamak > > > için, bir kağıdın üzerine 'Lütfen beni sabah 5:00 da uyandır.' yazdı ve notu > > > karısının bulabileceği bir yere bıraktı. Ertesi sabah, adam uyandı ancak > > > saatin 9:00 olduğunu ve uçuşu kaçırdığını farketti. Çok kızdı, tam karısının > > > onu neden uyandırmadığını soracakken yatağın yanında bir parça kağıt buldu. > > > Kağıtta 'Saat 5:00 uyan' yazmaktaydı. > > > > > > Erkekler bu tip yarışmalar için yeterli donanıma sahip değiller. Allah > > > erkeği kadından önce yaratmış olabilir, ancak şaheserden önce her zaman bir > > > kabataslak vardır. > > > > > > BUNU GÜLMEYE İHTİYACI OLAN ZEKİ KADINLARA VE KALDIRABİLECEĞİNİ DÜŞÜNDÜĞÜNÜZ > > > ERKEKLERE GÖNDERİN! > >
|
|