|
SİTE ANA SAYFA | Galeri | Kayıt ol | Yardım | Ajanda | Oyunlar | Bugünki Mesajlar | Arama |
Şiirler Burada yazmış olduğunuz şiirleri yazabilirsiniz. |
|
Seçenekler | Arama | Stil |
08.07.2008, 15:05 | #1 |
Yeni Yiğido
dede58 Şuan
Son Aktivite: 08.07.2008 15:06
Tecrübe Puanı: 0
|
Gökhan Doğan'dan Şiirler
Adına Buse Koyuyorum....
Yitirmişim aklı dengemi Herkesi Birer Birer Siliyorum... Hemen unutuveriyorum yaşanmışlıkları Yazılan dostluğun Arkadaşlığın Sayfaları azalırken Bir sen çoğalıyorsun Düşüncelerimde, Sözlerimde Bir seni unutamıyorum Her geçen gün çoğalan sevgimle Çoğaltıyorum, Bomboş beyaz sayfaları Karalanmış olarak... Adına Buse Koyuyorum.... Gökhan Doğan 08.07.2008 ( 01.55 ) Beyaz gelinliğin içinde sen Bir türlü benimseyemediğim Takımların içinde ise ben Düğün arabamızın içinde el ele Heyecanlı dakikalara tanık olmaya giderken Beyaz busemi bir kez daha görmek Bir kez daha öpmek Hayali yok mu? Şu yüreğimde Yazmazsan kaleme usanır gider Dizelerden sözcüklere Sonu yine sana varır Ağzımdan çıkan her kelimede Seni Seviyorum... Gökhan Doğan 26.06.2008 ( 01.55 ) Efkârı çalmışım hüzünden Elimde yine sigaram var Çekmişim dumanını ta içime Bir gece vakti gelişiyor bunların hepsi Sabırsızca beklemekteyim Hüzünden çaldığım efkârımı Kim mutluluğa çevirecek diye Efkârımla dertleşiyoruz bu gece Onun gelmesine kadar efkârla ben Birde elimde sigaram Zehri’ni de çekmişken içime Bu geceyi de böyle yalnız bitirmem Gökhan Doğan 23.06.2007 Hey sevgili Bakma bana öyle içten içe Az önce bilimi yendim zekice Akıl üstündür dedim dinleyenlerime Onu da sen alıp gitme sevdiğime... Gökhan Doğan 07.06.2008 Sen sevgili!! Aç yüreğini… Ansızın gelip kapımı çalan meleğim. Bir öpücük konduracağım en güzelinden Yüzün kırmızı, dudakların pembe İçinde ben olan sevgine Sımsıkı sarılacağım... Gökhan Doğan 05.06.2008 ( 00.38 ) Toprak ve Ben!!! Nasılım diyemem... Mezar taşındaysa eğer adım, Bir adım bile yaklaşma Eğer yakınsa babama mezarım Bir söz bile kullanma Ölümün sessizliği işlesin bedenime Bu çile yeter bile Ne olur... Hadi terk et mezarlığı Bırak da bizi Konuşalım baba oğul Dertleşelim.... Özlemimizi giderelim. Gökhan Doğan 19.06.2008 Aklımın odalarında kalanlarla yaşıyorum Bir görsen hepsi birbirinden farklı Biri felsefe, biri zekâ, biri hayat Ev sahibi ise ben Felsefe desen düşünüyor Zekâ desen boğuşuyor benimle Hayatı sorarsan eğer yaşamla kavga ediyor Beni sorarsan, Seninle tatildeyim şuan Hepsine birer tornavida geçirmişiz Aşkı sokuyoruz dnalarına Felsefesine, zekâsına, hayatına Dokuyoruz aşkı bir bir… Gökhan Doğan 07.06.2008 02.09 Yoldaşım Gaye Belki de ilk defa ağlıyorum Bu sessizliğe alışkındım hâlbuki Yüreğimi titrek ürkek hale getiren Son bakışlarınla giderken Ben o gece senle sabahlıyordum Koşmak istiyordum Deliler gibi ağlamak Ama içimde ki isyanla Küfretmek istiyordum ölüme Belki de ilk defa ağlıyordum Sensiz geçen ikinci günümde Bir fiil sabahlıyordum yine Döneceğin günleri hayal ederek Ancak duygularımı tatmin ediyorum Seni her düşündüğümde Yüreğime titrek ürkek hale getiren Son bakışların beliriyor gözlerimde Ve yine isyan ediyordum Bizi böyle koyan hasretliğe Hey güzel Allah’ım Bak gör yarattığın güzel dünyayı Gör kirleten insanları Ne olur geri ver bana can yoldaşımı Biz yarattığın güzelliklere Haykırılık durumda bulunmadık Biz yoldaş olmuştuk Bilinmez zamana umut koymuştuk Gökhan Doğan 03.07.2008 ( 23.37 ) |
Konuyu Toplam 1 Üye Okuyor. (0 Kay?tl? Üye Ve 1 Misafir) | |
|
|