|
SİTE ANA SAYFA | Galeri | Kayıt ol | Yardım | Ajanda | Oyunlar | Bugünki Mesajlar | Arama |
Arşiv Güncelliğini Yitirmiş Konular |
|
Seçenekler | Arama | Stil |
20.07.2008, 03:18 | #33 |
Yeni Yiğido
duman58 Şuan
Son Aktivite: 10.01.2013 00:38
Tecrübe Puanı: 712
|
--->: Öğrenciye dekolte uyarısı...
Bence bu haber kesinlikle milliyet denen o adi gazeteni uydurmasi Basbakanin isi gucu yok veya dunyada herkes kapalida bi o kiz acikmis gibi onu uyaracak veya uyarilmasini isteyecek hic olacak seymi ama milliyet denen o adi gazetenin haberi yapan hain muhabiri emeline fazlasiyla ulasmis gibi gorunuyor;baksaniza Sivas sitesinde millet birbirine girmis. Aslindan bu kadar saygisizca yorumlar karsisinda bende sinirliyken bir seyler yazmak istemedim bu yuzden sakinlesip gec saatte yazmayi uygun gordum cunku gorunuyoki cogu klavye basinda olmaninda verdigi rahatlikla pervasizca saldiriyor,inanclarla dalga geciyor hakaret ediyor nerdeyse dinine kufredecek neyi kime ispat etmeye calisiyor belli degil,ondan sonrada insanlardan nerdeyse ciplakliga vb. seylere saygi duymasini bekliyor bu sekilde dusunenlerin DENIZ BAYKAL'dan hic bir farki yok saldirmak icin neyi savunduklarini bile unutuyorlar onlar icin tek birsey var islama muhalefet;basbakanin bakisini yani bi anlamda kafasini icini yorumlayip nerelere cekiyorlar habuki yaw biz degil kafanizin icini soylediklerinizi yorumlasak denilecek tek bir sey var ALLAH bu memleketi sizin gibilerden korusun velhasil bizim aciklarla ilgili bir sorunumuz yok ama sizin tesetturlulerle ilgili problemlerinizden dolayi olaylar bu sekilde gelisiyor.
|