Forum - Ana Sayfa Takvim S?k Sorulan Sorular Arama

Zurück   Sivas - Sivaslilar.Net - Sivashaber - Sivasforum - Sivasların En Büyük Buluşma Merkezi - Yiğidolar > Arşiv
SİTE ANA SAYFA Galeri Kayıt ol Yardım Ajanda Oyunlar Bugünki Mesajlar

Arşiv Güncelliğini Yitirmiş Konular

Son 15 Mesaj : Atatürk'ün Çocukluğu'na Ait Hikayeler           »          Şehzade Osman           »          Hatıra defteri           »          Antilop İle Akrebin Dostluğu           »          Karagöz İle Hacivat Konuşmaları 2           »          Sitemizin Ozanları           »          SEVDİM İŞTE....           »          NEFRET ETTİM İŞTE!!!!!           »          AFORİZMALAR (SAÇMALAMLAR)-1           »          SEÇKİNLER/SEÇİLMİŞLER DÜNYASI           »          Hatalarımızdan Dersler Alabilmek Ümidiyle.           »          Araf Suresi 172-173. Ayetler.( Ben Sizin Rabbiniz Değil Miyim)           »          İnancımızı Kullananların Artık Tuzağına Düşmeyelim.           »          ULAŞ-Yapalı           »          TÜRKİYE TÜRKLERİNDİR PAYLAŞIMAZ

Seçenekler Arama Stil
Alt 20.07.2008, 03:18   #33
duman58
Yeni Yiğido

duman58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

duman58 Şuan duman58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 10.01.2013 00:38

Tecrübe Puanı: 712 duman58 isimli Üye Tecrübe Puan?n?zını Kapatmıştır.
Standart --->: Öğrenciye dekolte uyarısı...

Bence bu haber kesinlikle milliyet denen o adi gazeteni uydurmasi Basbakanin isi gucu yok veya dunyada herkes kapalida bi o kiz acikmis gibi onu uyaracak veya uyarilmasini isteyecek hic olacak seymi ama milliyet denen o adi gazetenin haberi yapan hain muhabiri emeline fazlasiyla ulasmis gibi gorunuyor;baksaniza Sivas sitesinde millet birbirine girmis. Aslindan bu kadar saygisizca yorumlar karsisinda bende sinirliyken bir seyler yazmak istemedim bu yuzden sakinlesip gec saatte yazmayi uygun gordum cunku gorunuyoki cogu klavye basinda olmaninda verdigi rahatlikla pervasizca saldiriyor,inanclarla dalga geciyor hakaret ediyor nerdeyse dinine kufredecek neyi kime ispat etmeye calisiyor belli degil,ondan sonrada insanlardan nerdeyse ciplakliga vb. seylere saygi duymasini bekliyor bu sekilde dusunenlerin DENIZ BAYKAL'dan hic bir farki yok saldirmak icin neyi savunduklarini bile unutuyorlar onlar icin tek birsey var islama muhalefet;basbakanin bakisini yani bi anlamda kafasini icini yorumlayip nerelere cekiyorlar habuki yaw biz degil kafanizin icini soylediklerinizi yorumlasak denilecek tek bir sey var ALLAH bu memleketi sizin gibilerden korusun velhasil bizim aciklarla ilgili bir sorunumuz yok ama sizin tesetturlulerle ilgili problemlerinizden dolayi olaylar bu sekilde gelisiyor.

Konuyu Toplam 3 Üye Okuyor. (0 Kay?tl? Üye Ve 3 Misafir)