28.07.2008, 13:50 | #1 |
Usta Yiğido
ayparcam Şuan
Son Aktivite: 10.10.2011 14:00
Tecrübe Puanı: 671
|
DILEK
bir yuva dilegim simsicak olsun anne kus yuvasinin sicakliginda bir cift goz bakacak olsun ceylan bakisinin sicakliginda bir sicak merhaba can verir bana karsilik verip " merhaba " demek icimi isitir gulen bir bakis ayrilip giderken "elveda" demek sevgimi tazeler gunun dogusu gokyuzunde bir cift kusun otusu bir genc kizin gun dogarken uyusu sabah gunesinin sicakliginda sicak bir corba, bir icim su haz verir gonlume lokma tadinda bir bardak sicak cay bir fincan kahve dostlar sofrasinin sicakliginda halime yanarim ben kendi halime bir bulut altinin golgeliginde annemi ozledim " off" bugun yine sila hasretinin sicakliginda yanasica gonul olmaz olaydin sevgiyi inanci bilmez olaydin guzeller tadini sinmez olaydin kavruldun kor askin sicakliginda bir dilegim var bir tek dilegim o yuce MEVLA'NIN ulu katinda alsin su gonlumu alsinda benden yanmasin sevginin sicakliginda silayi andigim yalniz geceler sicak hayallerim uyutur beni gurbette kaldigim bunca seneler bitmiyor cehennem sicakliginda yazan Sivas altinyayla ilcesine bagli basyaylali MEHMET SIMSEK 24-05- 1991 kabri nur mekani cennet olur insALLAH
|
|