|
|||||||
| SİTE ANA SAYFA | Galeri | Kayıt ol | Yardım | Ajanda | Oyunlar | Bugünki Mesajlar | Arama |
| Arşiv Güncelliğini Yitirmiş Konular |

|
|
Seçenekler | Arama | Stil |
|
|
#1 |
|
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() ![]() ayparcam Şuan
Son Aktivite: 10.10.2011 14:00
Tecrübe Puanı: 707
![]() |
> > Genç bir kadın, aylardır şantiyede olan kocasına aşağıdaki satırları > > yazar: > > > > 'Sevgilim, > > Biliyorsun, sen şantiyedeyken nur topu gibi bir bebeğimiz oldu. Sütüm > > yetmediği için, yavrumuzu besleyebilmek amacıyla bir sütanne tuttum. > > Yalnız, bu sütannenin zenci olmasından dolayı çocuğumuz, emdiği sütün > > etkisiyle zaman içinde zenciye dönüştü. Haberin olsun dedim. > > Bu konuda benim bir suçum olduğunu düşünmezsin umarım. > > > > Öptüm, > > Biricik eşin' > > > > Kadının kocası da bunun üzerine annesine bir mektup > > yazar: > > > > 'Sevgili anneciğim, > > Karım bana gönderdiği son mektupta, sütü yetersiz olduğu için bir > > sütanne tuıtmak zorunda kaldığını, o sütannenin zenci olduğunu ve bu > > yüzden bebeğimizin renginin de zamanla koyulaştığını yazıyor. Bundan > > eşimi sorumlu tutamayız, tabii ki . > > Selam ve sevgilerimle' > > > > Annesi ise oğluna şöyle bir cevap yazar: > > > > 'Sevgili oğlum, > > Aslına bakarsan, sen doğduğunda benim sütüm de yetersiz kalmıştı. > > Ama biz fakir olduğumuzdan dolayı, sütanne tutamayıp onun yerine seni > > inek sütüyle beslemek zorunda kalmıştık. Bu durumda takdir edersin ki, > > senin safkan bir öküz olmanın sorumlusu ben değilim. > > Seni seven annen'
|
|
| Konuyu Toplam 1 Üye Okuyor. (0 Kay?tl? Üye Ve 1 Misafir) | |
|
|