Forum - Ana Sayfa Takvim S?k Sorulan Sorular Arama

Zurück   Sivas - Sivaslilar.Net - Sivashaber - Sivasforum - Sivasların En Büyük Buluşma Merkezi - Yiğidolar > Sivas' a Yatırımlar ve Şirketler > Sivas' ta Yatırım
SİTE ANA SAYFA Galeri Kayıt ol Yardım Ajanda Oyunlar Bugünki Mesajlar

Sivas' ta Yatırım Sivasa Yatırım, Sivas Yatırım

Son 15 Mesaj : Atatürk'ün Çocukluğu'na Ait Hikayeler           »          Şehzade Osman           »          Hatıra defteri           »          Antilop İle Akrebin Dostluğu           »          Karagöz İle Hacivat Konuşmaları 2           »          Sitemizin Ozanları           »          SEVDİM İŞTE....           »          NEFRET ETTİM İŞTE!!!!!           »          AFORİZMALAR (SAÇMALAMLAR)-1           »          SEÇKİNLER/SEÇİLMİŞLER DÜNYASI           »          Hatalarımızdan Dersler Alabilmek Ümidiyle.           »          Araf Suresi 172-173. Ayetler.( Ben Sizin Rabbiniz Değil Miyim)           »          İnancımızı Kullananların Artık Tuzağına Düşmeyelim.           »          ULAŞ-Yapalı           »          TÜRKİYE TÜRKLERİNDİR PAYLAŞIMAZ

Seçenekler Arama Stil
Alt 23.08.2008, 09:58   #11
AYNURSONMEZ
Yeni Yiğido

AYNURSONMEZ - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

AYNURSONMEZ Şuan AYNURSONMEZ isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 19.09.2008 09:34

Tecrübe Puanı: 0 AYNURSONMEZ FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR
Standart --->: SİVASIN 2008 YATIRIM ROTASI

Bir Sivasli olarak memleketimize baktigimda bu kadar buyuk bir kitleye sahip, dunyanın her yerine dağılmış bunca Sivaslı varken bu Sivaslıların buyuk çoğunluğunun memlektien yatırımlarda bulunmadığını görüyorum.. Saha çok yapılan yatırımları ege akdeniz marmara bölge civarlarında durağan bireysel yatırım olarak yapmaktalar...
Sivasta Yatırım yapmak isteyen Alperen Beye Markalaşmış ve bilinen populer ürünlerin satışını yapabileceğibir iş alanı tavsiye ederim kendimce..
Bölge ve bölge halkının alışkanlıklarını göz önüne aldığımızda yeni atılım yapmış bir ticari kimliğin başlangıçta riskleri minimize edebileceği süreci daha rahat gecirebilmesi icin ... ve Yine Gıda Sektöründe yatırım yapılmasını tavsiye ederim... Neden mi ?
Biz insanoğlu oyle canlılarız ki gerekirse giymeyiz giyimizden kısarız gerekirse cok luks olamayan baska bir model araç alıp ona bineriz... Gerektiğinde tatil yapmaz hadi bu yıl böyle oldu gezmeyelim seneye inşallah deriz...
Fakat Yemeden ev içmeden duramayız.. Bitmeyen ve durmayan alanlardan biridir Gıda Sektörü..
Bu bir restoran işletmeciliği olabilir Eğer bahsettiğiniz gibi ana cadde üzerinde gençlere hitap edebilecek sekilde oalbilirse daha iyi olur.... Markalaşmış bir yer..
Bu Fast Fodd olabilir.. Burger KING ya da MC Donalds gibi , Yada Kafe olabilir Starbucks Cafe gibi benzeri fakat bildiğim Starbucks Türkiyede sadece SHaya Grup tarafından yetkilendirilmiş ama yine de sormakta fayda olabilir. Fakat Fast Food ve bahsettiğim benzeri sekilde markalaşmış yerler ile marka tanınıp bilindiği için sizin Musteri bulmak için aman aman bir tanıtım reklam vb.. çalışma yapmanıza ferek kalmadan.. Markanın kitlesi size otomatikmen ulaşacaktır...
Başarılar dileklerimle,, Atılımlarınızda en iyisini yapamanızı temenni ederim.. iyi günler
AYNURSONMEZ isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   sendpm.gif

Konuyu Toplam 1 Üye Okuyor. (0 Kay?tl? Üye Ve 1 Misafir)