|
SİTE ANA SAYFA | Galeri | Kayıt ol | Yardım | Ajanda | Oyunlar | Bugünki Mesajlar | Arama |
Anasayfa Haberler Sivas Haberler |
|
Seçenekler | Arama | Stil |
10.09.2008, 12:57 | #1 |
Site Habercisi
Sivaslilar.Net Şuan
Tecrübe Puanı: 926
|
ASİB İFTARDA BULUŞTU
Avrupa sivaslilar Birliğinin her yıl düzenlediği geleneksel iftar daveti bu yılda yoğun bir katılımla gerçekleştirildi. Çok sayıda davetlinin katıldığı İftar Organizasyonunda bir karşılama konuşması yapan Asib Başkanı Rüştü Elmas ‘’Ramazan Ayı gibi manevi duyguları en üst seviyede yaşadığımız bu zamanda birlik ve beraberliğimizi geliştirmek, hemşerilerimiz arasında sıkı dostluklar kurmak ve Sivas hasretini azda olsa dindirmek için düzenlediğimiz İftar Organizasyonumuza iştirak ettiğiniz için her birinize ayrı ayrı teşekkür ediyorum.’’ dedi. Çok sayıda davetlinin katılğı iftar yemegi Ezan-i şerif in okunmasıyla başladı. İftara Türk davetlilerin yanısıra Alman bürokratlarında ilgisi oldukça yoğun oldu. Alman davetlilerden Herne Şehri BelediyeBaşkanı Dorothea Schulte hanimefendi Asibin bütün davetlerine severek katıldığını bunun sebeplerinden birtanesinin derneğin uyuma yönelik çalışmaları oldugunu söyleyerek Asib yönetimini tebrik etti. Belediye başkanının yanısıra Alman Dr. Joachim Neuerburg ,Türk doktorlardan dahiliye uzmanı Ali Yüce, psikiyatrist Hulusi Kandemir ,Tudeb Yönetim Kurulu Başkanı Bahri Akalın, Ankaralılar Derneği Eski Başkanı ve işadamı Halil Yalçın, Anestezi uzmanı Yavuz Kalem ve derneğe üye cok sayıda davetli katıldı. İftarda buluşan davetliler sıcak ve samimi bir atmosferde oruclarını açtılar. İftardan sonra geç saatlere kadar kültür binamizda kalan misafirler birbirleriyle sohbetler ederek sadece yemek yemeye değil insanlarla birlik ve beraberlik icinde olduklarını ve böylesi sıcak atmosferlere ne kadar özlem duyduklarınıhissettiler. Kendilerini gurbette değilde öz vatanların da hissettiklerini söyleyen misafirler organizasyonda emeği geçen herkese teşekkürlerini belirterek nice organizasyonlar da beraber olmak dilekleriyle Asib dernek kültür binasından ayrıldılar. [Üye Olmayanlar Linkleri Göremez. Üye Olmak İçin Tıklayın...] [Üye Olmayanlar Linkleri Göremez. Üye Olmak İçin Tıklayın...] |
Konuyu Toplam 1 Üye Okuyor. (0 Kay?tl? Üye Ve 1 Misafir) | |
|
|