Warnung: Illegal string offset 'type' in [path]/includes/class_postbit.php(293) : eval()'d code (Zeile 153)
EZO GELİN ÇORBASI - Sivas - Sivaslilar.Net - Sivashaber - Sivasforum - Sivasların En Büyük Buluşma Merkezi - Yiğidolar
Forum - Ana Sayfa Takvim S?k Sorulan Sorular Arama

Zurück   Sivas - Sivaslilar.Net - Sivashaber - Sivasforum - Sivasların En Büyük Buluşma Merkezi - Yiğidolar > Sivas ' ımız Hakkında - Sivas Paylaşım > Yemekler > Çorbalar
SİTE ANA SAYFA Galeri Kayıt ol Yardım Ajanda Oyunlar Bugünki Mesajlar



Son 15 Mesaj : Atatürk'ün Çocukluğu'na Ait Hikayeler           »          Şehzade Osman           »          Hatıra defteri           »          Antilop İle Akrebin Dostluğu           »          Karagöz İle Hacivat Konuşmaları 2           »          Sitemizin Ozanları           »          SEVDİM İŞTE....           »          NEFRET ETTİM İŞTE!!!!!           »          AFORİZMALAR (SAÇMALAMLAR)-1           »          SEÇKİNLER/SEÇİLMİŞLER DÜNYASI           »          Hatalarımızdan Dersler Alabilmek Ümidiyle.           »          Araf Suresi 172-173. Ayetler.( Ben Sizin Rabbiniz Değil Miyim)           »          İnancımızı Kullananların Artık Tuzağına Düşmeyelim.           »          ULAŞ-Yapalı           »          TÜRKİYE TÜRKLERİNDİR PAYLAŞIMAZ
 
 
Seçenekler Arama Stil
Alt 11.09.2008, 22:48   #1
kronik
Alt Forum Yöneticisi
NO AVATAR
 
kronik Şuan kronik isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 14.12.2020 18:41

Üyelik Tarihi: 01.05.2008
Mesajlar: 7.292
Tecrübe Puanı: 1364 kronik kann auf vieles stolz seinkronik kann auf vieles stolz seinkronik kann auf vieles stolz seinkronik kann auf vieles stolz seinkronik kann auf vieles stolz seinkronik kann auf vieles stolz seinkronik kann auf vieles stolz seinkronik kann auf vieles stolz seinkronik kann auf vieles stolz seinkronik kann auf vieles stolz sein
Standart EZO GELİN ÇORBASI

1 fincan kırmızı mercimek
1 fincan pirinç
1 fincan bulgur (pilavlık)
2 yemek kaşığı un
4yemek kaşığı tereyağ
1 küçük soğan
1 kaşık salça
yeteri kadar su
YAPILIŞI
mercimek pirinç ve bulguru bir tencerede haşlayın .Ayrı bir tencerede tereyağında soğanı kavurun ve unu ekleyin unla kavurduktan sonra salçayı ekleyin ve 2 bardak soğuk su ekleyerek çırpma teliyle iyice karışımı inceltin .Burda soğuk su eklememizdeki amaç unlu karışımın topaklanmaması içindir .İnceldikten sonra ve pürüzsüz hale geldikten sonra haşladığımız mercimek pirinç ve bulguru çorbamıza içindeki haşlama suyu ile birlikte ekliyoruz .En son olarak indirmeye yakın kuru nane ekleyip afiyetle yiyoruz yada içiyoruz

__________________
ummadıklarım adam olurken, adam dediklerim insan bile olamamış!
kronik isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   sendpm.gif Alıntı ile Cevapla
 


Konuyu Toplam 2 Üye Okuyor. (0 Kay?tl? Üye Ve 2 Misafir)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesaj?n?z? De?i?tirme Yetkiniz Yok

BB Code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı

Hizli Erisim

Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevaplar Son Mesaj
AYRINTILARIYLA GÜRÜN albina58 Gürün 9 01.01.2009 17:38
Gelin beraber dusunelim! seva Dini sohbet 0 20.06.2008 00:59
SİVAS'TA GELİN HAMAMI Sabiha Serin Arşiv 9 21.03.2008 21:40
AKŞAM OLUR KARANLIĞA KALIRSIN EyüphanAydın Sivas Türküleri 1 07.03.2008 03:01
Divriği Türküleri _DuMaN_58 Sivas Türküleri 20 20.12.2007 01:24


WEZ Format +2. ?uan Saat: 10:56.


Powered by: vBulletin. Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.

Copyright © - Bütün Haklar Sivaslilar.net'e aittir.