|
SİTE ANA SAYFA | Galeri | Kayıt ol | Yardım | Ajanda | Oyunlar | Bugünki Mesajlar | Arama |
Dünya ve Türkiye'den Haberler Dünya ve Türkiye'deki tüm haberleri burada bulabilirsiniz |
|
Seçenekler | Arama | Stil |
![]() |
#16 | |
Tecrübeli Yiğido
![]() ![]() ![]() yakamozz Şuan
![]() Son Aktivite: 11.08.2016 14:43
Tecrübe Puanı: 658
![]() |
![]() Alıntı:
Muhsin Yazıcıoğlu için geçmişiyle kavgalı bir lider dediniz.Bizler kimlerin geçmişiyle kavgalı olduğunu çok iyi biliyoruz.Bilginiz varmış okumuşluğunuz varmış ya şunu da bilmeniz lazım o zaman 7,5 yıl cezaevinde yatan Muhsin Yazıcıoğlu yargılandığı davadan hiçbir ceza almadı.Geçmişiyle kavgalı olan lider nasıl ceza almaz? Ayrıca 7,5 yıl ceza evinde yatan sayın muhsin yazıcıoğlu bunun 5.5 yılını hücrede geçirmiştir.Siz bunu bilir misiniz hücre cezasının ne demek olduğunu.Bilginiz, okumuşluğunuz var ya bunu da bilir belki.İşte 7.5 yıl boyunca sürgünde kalan sayın Muhsin Yazıcıoğlu hiçbir zaman devletini başka kurum veya kurumlara şikayet etmemiştir.Neden biliyor musun?Çünkü onun şu sözü herşeyi gayet iyi anlatır;"Kanunlara karşı boynumuz kıldan ince,devlet benim devletim, mahkeme benim mehkemem, hukuk benim hukukum". Ayrıca Muhsin Yazıcıoğlu bugün olmuş halkın içine giren,dertlerini dinleyen,kendini onların arkadaşı dostu yerine koyan;herşeyin palavra,sahtekarlık,yalan,hile ,dalavere olduğu bu siyaset ortamında dürüstlüğüyle karanlığın içinde bir ışık gibi parlayan ender siyaset adamlarından biridir. Bizler geçmişiyle,bu milletin geleneğiyle, göreneğiyle,halkıyla kimlerin kavgalı olduğu çok iyi biliyoruz.Sayın Muhsin Yazıcıoğlu'nu başkalarıyla karıştırma... Ayrıca demişsiniz ki ne projesi,ne çalışması var.Senin okumuşluğun bilgin hayret neden bunları çözememiş.Muhsin Bey in kurduğu Alperen Ocakları gençlerimize geçmişini,geleceğini,ilmi öğreten nice kuruluşlardan biridir.Buralara giden gençler kendi tarihlerini,kültürlerini öğreniyorlar.Bundan daha güzel bişey olabilir mi?. Ayrıca Muhsin Başkana bir iktidar olma fırsatı verildiğinde bu ülkede nelerin değişeceği gayet açık ve nettir.Sizin bilginiz ve okumuşluğunuz bunu çözememiş.Bunu görmek için göz lazım,duymak için de kulak... |
|
![]() |
![]() ![]() |
Konuyu Toplam 1 Üye Okuyor. (0 Kay?tl? Üye Ve 1 Misafir) | |
|
|