Forum - Ana Sayfa Takvim S?k Sorulan Sorular Arama

Zurück   Sivas - Sivaslilar.Net - Sivashaber - Sivasforum - Sivasların En Büyük Buluşma Merkezi - Yiğidolar > Sivas ' ımız Hakkında - Sivas Paylaşım > Yemekler > Hamur İşleri
SİTE ANA SAYFA Galeri Kayıt ol Yardım Ajanda Oyunlar Bugünki Mesajlar



Son 15 Mesaj : Atatürk'ün Çocukluğu'na Ait Hikayeler           »          Şehzade Osman           »          Hatıra defteri           »          Antilop İle Akrebin Dostluğu           »          Karagöz İle Hacivat Konuşmaları 2           »          Sitemizin Ozanları           »          SEVDİM İŞTE....           »          NEFRET ETTİM İŞTE!!!!!           »          AFORİZMALAR (SAÇMALAMLAR)-1           »          SEÇKİNLER/SEÇİLMİŞLER DÜNYASI           »          Hatalarımızdan Dersler Alabilmek Ümidiyle.           »          Araf Suresi 172-173. Ayetler.( Ben Sizin Rabbiniz Değil Miyim)           »          İnancımızı Kullananların Artık Tuzağına Düşmeyelim.           »          ULAŞ-Yapalı           »          TÜRKİYE TÜRKLERİNDİR PAYLAŞIMAZ
 
 
Seçenekler Arama Stil
Alt 03.10.2008, 20:01   #1
kronik
Alt Forum Yöneticisi
NO AVATAR
 
kronik Şuan kronik isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 14.12.2020 17:41

Üyelik Tarihi: 01.05.2008
Mesajlar: 7.292
Tecrübe Puanı: 1379 kronik kann auf vieles stolz seinkronik kann auf vieles stolz seinkronik kann auf vieles stolz seinkronik kann auf vieles stolz seinkronik kann auf vieles stolz seinkronik kann auf vieles stolz seinkronik kann auf vieles stolz seinkronik kann auf vieles stolz seinkronik kann auf vieles stolz seinkronik kann auf vieles stolz sein
Standart BİBERLİ EKMEK

Dedim ya bir poşet ekmek hamuru verdiler diye pizza yaptım hamurun yarısından fazlası duruyor dedim bi de biberli ekmek yapim bunun için
1-kurusoğan(büyük boy)
1-domates
3-acı pul biber
4-biber salçası
5-susam
gerekli olan malzemelerimiz
önce hamurumuzu ceviz büyüklüğünde bezelere ayırıyoruz
diğer yandan kurusoğanı domatesi robotta çekip ,salçasını ,tuzunu ve susamını ekliyoruz .



sonra bezelerimizi merdane ile açıp tepsiye yerleştiriyor ve üzerinie hazırladığımız salçalı sosu bol bol sürüyoruz artık fırına girmeye hazırlar









işte bu da fırında pişip çıkmış hali çay saatleri için pratik ve güzel bi taddır herkese afiyet olsun yiyenlere yani sizde artık







bu arada halen hamurum var bitmedi daha
__________________
ummadıklarım adam olurken, adam dediklerim insan bile olamamış!
kronik isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   sendpm.gif Alıntı ile Cevapla
 


Konuyu Toplam 1 Üye Okuyor. (0 Kay?tl? Üye Ve 1 Misafir)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesaj?n?z? De?i?tirme Yetkiniz Yok

BB Code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı

Hizli Erisim

Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevaplar Son Mesaj
EKMEK PİZZASI kronik Kahvaltılıklar 8 09.11.2008 11:20
ilaç gibi ekmek kronik Sağlık 4 21.07.2008 19:51
Ekmeğimiz nasıl çalınıyor? Arif Coşkun Arşiv 3 08.04.2008 19:29
SİVAS ‘TA KIŞLIK KIYMALIK YAPMA (ET KAVURMA) GELENEĞİ Sabiha Serin Et Yemekleri 7 10.02.2008 11:15


WEZ Format +2. ?uan Saat: 20:27.


Powered by: vBulletin. Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.

Copyright © - Bütün Haklar Sivaslilar.net'e aittir.