Forum - Ana Sayfa Takvim S?k Sorulan Sorular Arama

Zurück   Sivas - Sivaslilar.Net - Sivashaber - Sivasforum - Sivasların En Büyük Buluşma Merkezi - Yiğidolar > Haberler > Haberler
SİTE ANA SAYFA Galeri Kayıt ol Yardım Ajanda Oyunlar Bugünki Mesajlar

Haberler Sivas`tan Haberleri burada bulabilirsiniz

Son 15 Mesaj : Atatürk'ün Çocukluğu'na Ait Hikayeler           »          Şehzade Osman           »          Hatıra defteri           »          Antilop İle Akrebin Dostluğu           »          Karagöz İle Hacivat Konuşmaları 2           »          Sitemizin Ozanları           »          SEVDİM İŞTE....           »          NEFRET ETTİM İŞTE!!!!!           »          AFORİZMALAR (SAÇMALAMLAR)-1           »          SEÇKİNLER/SEÇİLMİŞLER DÜNYASI           »          Hatalarımızdan Dersler Alabilmek Ümidiyle.           »          Araf Suresi 172-173. Ayetler.( Ben Sizin Rabbiniz Değil Miyim)           »          İnancımızı Kullananların Artık Tuzağına Düşmeyelim.           »          ULAŞ-Yapalı           »          TÜRKİYE TÜRKLERİNDİR PAYLAŞIMAZ

Seçenekler Arama Stil
Alt 04.10.2008, 22:54   #1
arikarinkuchi
Usta Yiğido
NO AVATAR

arikarinkuchi Şuan arikarinkuchi isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 29.09.2015 00:05

Tecrübe Puanı: 1130 arikarinkuchi FAZLA SÖZE GEREK YOKarikarinkuchi FAZLA SÖZE GEREK YOK
Standart Anne karnında bebeği yetim kaldı !!!

Anne karnında bebeği yetim kaldı!

Hakkari'nin Şemdinli ilçesindeki hain saldırıda şehit düşen Sivaslı Jandarma Uzman Çavuş Bahattin Erturhan'ın baba evine ateş düştü.

Şemdinli'nin Aktütün Karakolu'na düzenlenen saldırı sonucu hayatını kaybeden Jandarma Uzman Çavuş Bahattin Erturhan'ın şehit haberi, Sivas'ı yasa boğdu.

8 yıldır uzman çavuş olarak orduda bulunan şehit Bahattin Erturhan'ın babası Mehmet Erturhan, terörün bitmesini istedi.

Geçen hafta oğlu ile telefonda görüştüğünü ifade eden Mehmet Erturhan, "Oğlum, bir arkadaşının şehit olduğunu ve kendisinin de şehit olabileceğini söyledi. Şehit oldu, vatan sağ olsun" dedi.

Evli ve 1 çocuk babası olan Bahattin Erturhan'ın annesinin feryatları yürekleri dağlarken, kız kardeşi Fatma Erturhan ise sinir krizleri geçirdi. Annesine sarılan Fatma Erturhan'ın, "Anne bunun bir rüya olduğunu söyle" demesi ise yürekleri dağladı.

Şehidin Ankara'da çalışan 5 aylık hamile eşinin ise acı haber üzerine Sivas'a gelmek için yola çıktığı belirtildi.

Öte yandan şehit Bahattin Erturhan'ın akrabası olan Piyade Onbaşı Faruk Aydoğdu ise 2007 yılında Tunceli'de şehit düşmüştü.
A nasına Bacısına Saygı Duyan
S ivaslı Yigidolarız Biz..!!!
arikarinkuchi isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   sendpm.gif Alıntı ile Cevapla

Konuyu Toplam 1 Üye Okuyor. (0 Kay?tl? Üye Ve 1 Misafir)