|
SİTE ANA SAYFA | Galeri | Kayıt ol | Yardım | Ajanda | Oyunlar | Bugünki Mesajlar | Arama |
Dünya ve Türkiye'den Haberler Dünya ve Türkiye'deki tüm haberleri burada bulabilirsiniz |
Anketimiz: Şehitlerimizin intikamı nasıl alınmalı? | |||
APO ASILMALI! |
![]() ![]() ![]() ![]() |
15 | 42,86% |
IRAK HARİTADAN SİLİNMELİ! |
![]() ![]() ![]() ![]() |
20 | 57,14% |
Katılımcı sayısı: 35. Sizin Bu Ankette Oy kullanma Yetkiniz Bulunmuyor |
|
Seçenekler | Arama | Stil |
![]() |
#24 |
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() ![]() *AHISKALI* Şuan
![]() Son Aktivite: 31.08.2024 03:39
Tecrübe Puanı: 701
![]() ![]() |
![]() güzel tespitler ben de 3 yıldır oralardaydım(şırnakta)
adamlar hazıra alışmış oraya boşa akan paranın haddi hesabı yok!elektrik kaçak su bedava vergi zaten vermezler üstüne üstlük bir de olmayan tarlalarının paralarını doğurdukları çocuk başına paraları alırlar! af edersiniz ...t sürüsü gibi çoğalıyorlar ve buna devlet para veriyor hangi Anadolu kasabasında şehrinde bir kuruş para alıyor bunun için insanımız? üstüne üstlük büyütüp besleyip genç yaşa getirdği fidanlarını bir bir toprağa veriyor! bu zihniyet değişmeli ben orada şunu gördüm: kesinlikle sert ,acımasız ve tavizsiz olacaksın otoritenin gücünü sonuna kadar hissettireceksin!
Konuyu Toplam 1 Üye Okuyor. (0 Kay?tl? Üye Ve 1 Misafir) | |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevaplar | Son Mesaj |
HANGİ KÖYDENSİNİZ? (Anket) | Sivaslilar.Net | Köylerimiz (Sivas Köyleri) | 1222 | 17.01.2016 16:03 |
ZARA-Gühertaş | SivasLady | Zara | 18 | 04.01.2010 15:35 |
Gühertaş Köyü Forum Sitesi Açıldı | ErdalGüler | Köylerimiz (Sivas Köyleri) | 5 | 23.04.2009 13:10 |
sitenin girişinde sivası anlatan şarkılar yayınlansa sizce nasıl olur? | asi_58 | Sitemiz Hakkında www.sivaslilar.net | 1 | 13.09.2008 22:16 |
SizCe NasıL oLdu..? | Melankolia | Arşiv | 28 | 19.06.2008 21:12 |