Forum - Ana Sayfa Takvim S?k Sorulan Sorular Arama

Zurück   Sivas - Sivaslilar.Net - Sivashaber - Sivasforum - Sivasların En Büyük Buluşma Merkezi - Yiğidolar > Haberler > Anasayfa Haberler
SİTE ANA SAYFA Galeri Kayıt ol Yardım Ajanda Oyunlar Bugünki Mesajlar

Anasayfa Haberler Sivas Haberler

Son 15 Mesaj : Atatürk'ün Çocukluğu'na Ait Hikayeler           »          Hatıra defteri           »          Sitemizin Ozanları           »          Hangi Model Cep Telefonu?           »          Şehzade Osman           »          Antilop İle Akrebin Dostluğu           »          Karagöz İle Hacivat Konuşmaları 2           »          SEVDİM İŞTE....           »          NEFRET ETTİM İŞTE!!!!!           »          AFORİZMALAR (SAÇMALAMLAR)-1           »          SEÇKİNLER/SEÇİLMİŞLER DÜNYASI           »          Hatalarımızdan Dersler Alabilmek Ümidiyle.           »          Araf Suresi 172-173. Ayetler.( Ben Sizin Rabbiniz Değil Miyim)           »          İnancımızı Kullananların Artık Tuzağına Düşmeyelim.           »          ULAŞ-Yapalı

Seçenekler Arama Stil
Alt 13.10.2008, 23:20   #1
Sivaslilar.Net
Site Habercisi
NO AVATAR

Sivaslilar.Net Şuan Sivaslilar.Net isimli Üye şimdilik offline Konumundadır

Tecrübe Puanı: 978 Sivaslilar.Net kann auf vieles stolz seinSivaslilar.Net kann auf vieles stolz seinSivaslilar.Net kann auf vieles stolz seinSivaslilar.Net kann auf vieles stolz seinSivaslilar.Net kann auf vieles stolz seinSivaslilar.Net kann auf vieles stolz seinSivaslilar.Net kann auf vieles stolz seinSivaslilar.Net kann auf vieles stolz seinSivaslilar.Net kann auf vieles stolz seinSivaslilar.Net kann auf vieles stolz sein
Standart 12 Ekim Sivas İçin Tarihi Bir Gün Olmuştur

Belediye Başkanı Sami Aydın önceki gün çeşitli açılışlar amacıyla düzenlenen Başbakanlık Programı ile ilgili değerlendirmelerde bulundu.

Ahilik Haftası programı sonrası düzenlenen basın toplantısında, 12 Ekim Sivas için tarihi bir gün olmuştur. Bugün ise başbakanımızı son derece başarılı bir şekilde ağırlamanın mutluluğunu yaşıyoruz diyen Başkan Aydın:
“Öncelikle buradan bizi yalnız bırakmayan tüm vatandaşlarımıza teşekkür ediyorum. Ayrıca programa çeşitli sorunlardan ötürü, 2 buçuk saat geç başlanmasından dolayı da bir özür borçluyum.
Düzenlenen programda Sivas'ımızın ilerideki potansiyeli açısından iyi sonuçlar doğuracak birçok konuyu Başbakanımıza dile getirdik. Önümüzde ki yıllarda yenilenmiş başka bir dille önceki yıllarda köy kent olarak tabir edilen fakat 4 yılda yaptığımız faaliyetlerle adını mega kent olarak duyuran Sivas'ımız ilerleyen zamanlarda ismini tüm güzelliklerle ve değişen çehresiyle duyuracak olmanın mutluluğunu yaşıyorum.
Başbakanımıza ilimizin eski görüntülerinden son haline gelen zaman içinde yaptığımız değişiklikleri anlattığımızda son derece şaşırdı. Ayrıca kendisini büyük bir coşkuyla karşılayan vatandaşlarımıza teşekkür ederek, büyük mutluluk duyduğunu dile getirdi. Ben ise bugün, bu güzellikleri Sivas'a kazandırdığımız için son derece mutluyum ve herkesi çalışmalarından dolayı kutluyorum.
Buradan güzellikler çerçevesinde programa emeği geçen tüm sivil toplum örgütlerimize, bizi yalnız bırakmayan meydanı hınca hınç dolduran vatandaşlarımıza, özellikle Emniyet Müdürlüğümüzün son derece titiz ve tertipli çalışmalarından dolayı sonsuz teşekkürlerimi iletiyorum" dedi.

YENİ STAD ÇALIŞMALARI
Belediye Başkanı Sami Aydın önceki gün çeşitli açılışlar amacıyla düzenlenen Başbakanlık Programı'nda dile getirilen yeni stadyum ile ilgili de açıklamalarda bulundu.
Yer konusunda çeşitli alternatif yollar arandığını belirten Aydın:
"Başbakanımıza stadyum konusunda beklentilerimizi dile getirdik. Kendisi yapılması düşünülen stadyum yeri için çalışmalar yapmamız gerektiğini ve kesin bir yer belirlenmesini istedi. Şuan Valilik, Sivasspor Yönetim Kurulu ve TOKİ Başkanımız ile görüşüp yer konusunda ortak bir karar alıp, değerlendirmeler yapacağız. Şimdiki 4 Eylül Stadyumu'nun yerini ise en iyi şekilde değerlendirecek bir proje hazırlayacağız" dedi.
Sivaslilar.Net isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   sendpm.gif Alıntı ile Cevapla

Konuyu Toplam 1 Üye Okuyor. (0 Kay?tl? Üye Ve 1 Misafir)