Warnung: Illegal string offset 'type' in [path]/includes/class_postbit.php(293) : eval()'d code (Zeile 153)
Çok Gezen mi Bilir? Çok Okuyan mı? - Sivas - Sivaslilar.Net - Sivashaber - Sivasforum - Sivasların En Büyük Buluşma Merkezi - Yiğidolar
Forum - Ana Sayfa Takvim S?k Sorulan Sorular Arama

Zurück   Sivas - Sivaslilar.Net - Sivashaber - Sivasforum - Sivasların En Büyük Buluşma Merkezi - Yiğidolar > Serbest Alan > Anketler
SİTE ANA SAYFA Galeri Kayıt ol Yardım Ajanda Oyunlar Bugünki Mesajlar

Anketler Burada anketleri bulabilirsiniz

Son 15 Mesaj : Atatürk'ün Çocukluğu'na Ait Hikayeler           »          Şehzade Osman           »          Hatıra defteri           »          Antilop İle Akrebin Dostluğu           »          Karagöz İle Hacivat Konuşmaları 2           »          Sitemizin Ozanları           »          SEVDİM İŞTE....           »          NEFRET ETTİM İŞTE!!!!!           »          AFORİZMALAR (SAÇMALAMLAR)-1           »          SEÇKİNLER/SEÇİLMİŞLER DÜNYASI           »          Hatalarımızdan Dersler Alabilmek Ümidiyle.           »          Araf Suresi 172-173. Ayetler.( Ben Sizin Rabbiniz Değil Miyim)           »          İnancımızı Kullananların Artık Tuzağına Düşmeyelim.           »          ULAŞ-Yapalı           »          TÜRKİYE TÜRKLERİNDİR PAYLAŞIMAZ
Anketimiz: Çok Gezen mi Bilir? Çok Okuyan mı?
Çok Gezen Bilir 1.157 60,20%
Çok Okuyan Bilir 699 36,37%
Hiç Biri... 66 3,43%
Katılımcı sayısı: 1922. Sizin Bu Ankette Oy kullanma Yetkiniz Bulunmuyor

Seçenekler Arama Stil
Alt 17.10.2008, 16:13   #11
gurunlumezun58
Yasaklı
NO AVATAR

gurunlumezun58 Şuan gurunlumezun58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 04.11.2008 14:08

Tecrübe Puanı: 0 gurunlumezun58 FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR
Standart Cevap: --->: Cevap: Çok Gezen mi Bilir? Çok Okuyan mı?

Alıntı:
dark_yamtar58 Nickli Üyeden Al?nt? Mesajı Göster
Sevgili kızım gezmekderken birzamanlar biz hiç içeride durmadıkki memlekette gezilecek yer mi kaldı.Baban benim gezip gezmediğimi daha iyi bilir sen gezme işini babana sor.?
duydum biliyom sizler ğitmediniz yer bırakmamıssınız ama sen bir reis olarak siyasi reis hem kendiniz hemde adamlarınızı 12 eylül döneminde ğezdirdiğinizi bilkiyom
gurunlumezun58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Konuyu Toplam 1 Üye Okuyor. (0 Kay?tl? Üye Ve 1 Misafir)