Forum - Ana Sayfa Takvim S?k Sorulan Sorular Arama

Zurück   Sivas - Sivaslilar.Net - Sivashaber - Sivasforum - Sivasların En Büyük Buluşma Merkezi - Yiğidolar > Sivas ' ımız Hakkında - Sivas Paylaşım > Yemekler > Tatlılar
SİTE ANA SAYFA Galeri Kayıt ol Yardım Ajanda Oyunlar Bugünki Mesajlar



Son 15 Mesaj : Atatürk'ün Çocukluğu'na Ait Hikayeler           »          Şehzade Osman           »          Hatıra defteri           »          Antilop İle Akrebin Dostluğu           »          Karagöz İle Hacivat Konuşmaları 2           »          Sitemizin Ozanları           »          SEVDİM İŞTE....           »          NEFRET ETTİM İŞTE!!!!!           »          AFORİZMALAR (SAÇMALAMLAR)-1           »          SEÇKİNLER/SEÇİLMİŞLER DÜNYASI           »          Hatalarımızdan Dersler Alabilmek Ümidiyle.           »          Araf Suresi 172-173. Ayetler.( Ben Sizin Rabbiniz Değil Miyim)           »          İnancımızı Kullananların Artık Tuzağına Düşmeyelim.           »          ULAŞ-Yapalı           »          TÜRKİYE TÜRKLERİNDİR PAYLAŞIMAZ
 
 
Seçenekler Arama Stil
Alt 11.11.2008, 21:43   #1
zehra kartal
Yeni Yiğido
NO AVATAR
 
zehra kartal Şuan zehra kartal isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 13.07.2013 14:55

Üyelik Tarihi: 23.08.2007
Yaş: 41
Mesajlar: 14
Tecrübe Puanı: 0 zehra kartal Maalesef Forumlarda cok az yorum yapıyor.
Standart sivas burma tatlısı

MALZEMELER:1yumurta,1çay bardağı sıvı yağ,2çorba kaşığı tere yağ,1çay bardağı süt,1çay bardağı su,1tatlı kaşığı sirke,1tatlı kaşığı limon suyu,1tatlı kaşığıtuz aldığı kadar un.İÇ MALZEMESİ:1paket margarin göz kararı un.ŞERBETİ İÇİN:3su bardağı şeker, 3su bardağı su.ÜZERİ İÇİN:tere yağ ve margarin.YAPILIŞI:bütün hamur malzemelerini bir leğende karıştırıp yumuşak bir hamur yapıyoruz hamurdan cevizden büyük bezeler alıp 1saat dinlendiriyoruz tek,tek açıyoruz açtığımız hamurları biraz seriyoruz margarinle kavurduğumuz unu arasına koyup buruyoruz ve tepsiye koyuyoruz böyle devam ettiriyoruz kalan hamurları ve en son üzerine kızdırdığımız tere yağ ve margarinide döküp 180 dereceli fırına veriyoruz bir tarafta kaynatıp soğuttuğumuz şerbeti çıkan tatlımıza döküp servis yapıyoruz afiyet olsun.sivas burması yemeyenlere tavsiye ederim
zehra kartal isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   sendpm.gif Alıntı ile Cevapla
 


Konuyu Toplam 1 Üye Okuyor. (0 Kay?tl? Üye Ve 1 Misafir)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesaj?n?z? De?i?tirme Yetkiniz Yok

BB Code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı

Hizli Erisim

Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevaplar Son Mesaj
SİVASIMIZIN TARİHÇESİ Sivaslilar.Net Sivas Tarihi 26 13.05.2016 17:51
SİVASımızın Amatör kulüpleri... Serd@r Sivasimizin Amator Klupleri 15 18.08.2010 12:28
SİVAS HAKKINDA BİLGİLER sivaslısedat Köylerimiz (Sivas Köyleri) 7 09.02.2010 22:18
Başbakana Hazırlık Devam Ediyor Sivaslilar.Net Anasayfa Haberler 25 09.10.2008 22:24
GÜZEL SİVAS'IM metay58 Zara 0 05.09.2007 07:49


WEZ Format +2. ?uan Saat: 13:31.


Powered by: vBulletin. Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.

Copyright © - Bütün Haklar Sivaslilar.net'e aittir.