|
SİTE ANA SAYFA | Galeri | Kayıt ol | Yardım | Ajanda | Oyunlar | Bugünki Mesajlar | Arama |
Eglence Bu Bölümde eglenebilirsiniz |
|
Seçenekler | Arama | Stil |
20.11.2008, 00:21 | #1 |
Usta Yiğido
yerliturkuaz Şuan
Son Aktivite: 28.03.2012 11:23
Yeti: Bloody Orca Slap Champion!Üyelik Tarihi: 05.09.2008
Tecrübe Puanı: 806
|
İnsan Modelleri
son gece çalışıp öss yi kazanan insan modeli
üniversitede hiç çalışmadım deyip 100 alacak olan insan modelidir. -abi sınav nereye kadardı? ben daha yeni başladım da çalışmaya.. tüm sene boyunca çalışıp kazanamayanlar tarafından temiz bir sopa yemeyi hak eden tiptir. her zaman olur böyle tipler,peygamber misali iner bir şeyler... 100 soru ve 500 seçenek var. 500 seçenekten 100 tanesi kesin doğru. yani doğru sonuçları tek tek bulmam gerekmiyor. tek yapmam gereken doğruları doğru olmayanlardan ayırıp kutucuklara işaretlemek. bunu yapabilmek için 2 yıl çalışmama gerek yok. gideyim eğleneyim; son gün bakarız" diyen ve bu yalın bakış açısını ilk kez kendi farkettiği için başarılı olan insan modeli. - abi inanmayacaksin ama sabahladim öss gecesinde, bir gece çalıştım ama süper puan tutturdum. - hadi ya nereye kazandin şemsettin? - bogaziçi tıp abi. mezun olunca direkt amerikaya gidiyormuşsun, öyle diyorlar. son gece çalışıp öss'nin kalbini kazanan insandır, birliktelikleri daimidir. öss arifesi saat 22:36 - oğlum, yarın sınavın var çalıştın mı sen bakiyim? * + ya anne çalışırız yaa. - iyi fazla vakit geçirme. yarın erken kalkıcan... öss arifesi saat 23:47 (monolog) - lan film de bitmedi bitmedi arkadaş... ne uzun filmmiş.. yarıda bıraktık iyi mi? neyse eveet yarın nerelerden çıkabilir acaba? bi bakalım... bu ne ya? üslü sayılar ne demek?... öss sonrası saat 12:37 - nasıl geçti sınav yavrum? + ne bileyim yaptık işte birşeyler... - canın biraz sıkkın gibi?! + yok bir şey... öss'den 1 ay sonrası saat 11:30 (basın toplantısı) - öss üç puan türününde de türkiye birincisi oldunuz neler diyeceksiniz? + ulan çatliycam... allah aşkına biri bana söylesin.. filmin sonu nasıl bitti? o son gece çalışmasa da kazanacak olan kişidir. bu insan modelinin ilerleyen dönemlerde başbakanlığa aday olup hiç bir kampanya çalışması yapmadan son gece televizyona çıkıp acaip bir konuşma patlatarak başbakan olması da muhtemeldir .
|
|