Cevap: GÜZEL SÖZLER
-------gittiğinde ürpermiştim...
İçimi çok eski bir kederle kaplı olan bir üşüme kaplamıştı... hissetmiştin `sevgili`... `neden titriyorsun` demiştin... sana cevap verememiştim. kendimi tutamamaktan korkmuştum. birden ayaklarımdan yukarı yükselen bir sıcaklık kaplamıştı gövdemi... geçmişte bir yerde, binlerce yıl önce başka bir dünyada başlamıştı sanki ` sevgi` miz.... umutlarla, meydan okuma ve göz kamaştırıcı parlak vaadlerle dolu bir dünyada... issız ve yapayalnız geçen yıllarımız boyunca, hep aradığımızı bulmuştuk... öyle olduğuna inanıyorduk... mutluluğun sessizliğinin bulunduğu ve sadece bizim olan bir yerdi `aşk `... yalnız ` kendi`mize ait olan küçük bir ada idi `aşk`... ama gitmiştin... şimdi bu büyük çabalarımızın sonu adada,` boşluğunun ada` `yalnız` bırakılmak olmuştu sevgili... gittiğinde... nereye gittiğinin hiç önemi yoktu... hani bütün yollar `sevgi` ye çıkardı? hani `biz` bir tutku kıyısında durup soluklanacak, aşkımızın elbiselerini üstümüzden çıkaracak ve gözlerinin derinliklerinden sevda denizine akacaktık?... öylesine içimdeydin ki...
|