|
SİTE ANA SAYFA | Galeri | Kayıt ol | Yardım | Ajanda | Oyunlar | Bugünki Mesajlar | Arama |
Birbirimizi Tanıyalım Yiğidoların Buluşma Noktası |
|
Seçenekler | Arama | Stil |
10.12.2008, 14:10 | #1 |
Yiğido
dertli58 Şuan
Son Aktivite: 20.01.2012 00:16
Tecrübe Puanı: 599
|
Gurbette Yaşayanlarin Dertleşme Köşesi
Arkadaslar Bu kosede Gurbette yasayan tum vatandaslarimiz icin ozel bir kosedir bu kosede gurbette gecen gunlerinizi kendinizi vesayir gibi seyleri yazabilirsiniz oncelikle ben baslayim biraz kendimden bahsediyimm
Ben Sivasin Yildizeli Ilcesinin Kucuk Akoren koyunden. ismim Osman. sene 2005i gosterdiginde ciktik sonu olmayan bir yola dustuk gurbetin yollarina gele gele geldik Fransanin Mulhouse kentine tabi acikca yalan solememek gerekirse ilk gelirken buraya icimdeki umutlarii anlatamam hani insan hic bilmedigi hic gormedigi hic bi bilgisi olmadigi yere ilk nasil gider ayni bende ilk geldigim gun icimde garip birazda guzel duygular vardii tabi bu ilk gunler icin gecerli sonra gunler gectikce o icimdeki guzellik falan hic bise kalmadii buranin yani gevur ellerin nasil oldugunu gunler gectikce anladigimiz icin bizde anladik ama is isten gecti simdi belki cogumuz keske donsek bizim ellere falan diyoz ama bi turlu yapamiyozz bende bilmiyorum neden yapamiyoz ama Allah kimseyi Gurbet eline dusurmesin dusuruyosada Dayanma gucu versin Ehh birazda olsun derdimi doktumm simdi sira sizde buyurun baslayin bakim hangi ellerden yazan olcakk |
Yukarıdaki Mesaj için Yandaki 8 Kullanıcı dertli58'e Teşekkür Ediyor... |
Konuyu Toplam 2 Üye Okuyor. (0 Kay?tl? Üye Ve 2 Misafir) | |
|
|