Forum - Ana Sayfa Takvim S?k Sorulan Sorular Arama

Zurück   Sivas - Sivaslilar.Net - Sivashaber - Sivasforum - Sivasların En Büyük Buluşma Merkezi - Yiğidolar > Haberler > Dünya ve Türkiye'den Haberler
SİTE ANA SAYFA Galeri Kayıt ol Yardım Ajanda Oyunlar Bugünki Mesajlar

Dünya ve Türkiye'den Haberler Dünya ve Türkiye'deki tüm haberleri burada bulabilirsiniz

Son 15 Mesaj : Hatıra defteri           »          Sitemizin Ozanları           »          Hangi Model Cep Telefonu?           »          Atatürk'ün Çocukluğu'na Ait Hikayeler           »          Şehzade Osman           »          Antilop İle Akrebin Dostluğu           »          Karagöz İle Hacivat Konuşmaları 2           »          SEVDİM İŞTE....           »          NEFRET ETTİM İŞTE!!!!!           »          AFORİZMALAR (SAÇMALAMLAR)-1           »          SEÇKİNLER/SEÇİLMİŞLER DÜNYASI           »          Hatalarımızdan Dersler Alabilmek Ümidiyle.           »          Araf Suresi 172-173. Ayetler.( Ben Sizin Rabbiniz Değil Miyim)           »          İnancımızı Kullananların Artık Tuzağına Düşmeyelim.           »          ULAŞ-Yapalı

Seçenekler Arama Stil
Alt 14.12.2008, 18:52   #17
haticeözlü
Tecrübeli Yiğido

haticeözlü - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

haticeözlü Şuan haticeözlü isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 24.06.2011 08:59

Tecrübe Puanı: 673 haticeözlü FAZLA SÖZE GEREK YOKhaticeözlü FAZLA SÖZE GEREK YOK
Standart Cevap: İnadına kriz yok

Alıntı:
sandalli Nickli Üyeden Al?nt? Mesajı Göster
Benim ülkemde cocuklar soguk siniflarda ders yapiyor, devlet okula giden minik körpeleri isitamayacak kadar acizken bir kriz var mi yok mu tartismasi bana cok sacma geliyor. Daha öncede belirttim; eger ayni olay Almanya da olsa bakan istifa ederdi, bizimkiler o kadar piskin ki özür bile dileme geregi duymuyorlar. Ülkede kriz yok diyenler ya piskin yada o piskinlerin taraftari. Okulunu isitmaktan aciz bir ülkede krizden degil adini bilmedigim kriz ötesinden bahsetmek gerek. Yoksa bunlar krizi baska anlamda mi kullaniyorlar.
ÇOK HAKLISIN ARKADAŞIM.BEN CANLI ÖRNEĞİYİM.ÇOCUKLARIM OKUL KIYAFETLERİYLE OKULDA ÜŞÜDÜKLERİNİ SÖYLEDİLER.GÖMLEK VE HIRKA GİYİYOLAR.OKULDA KALORİFERLERİN YANMADIĞINI SÖYLEDİLER.OKULA GİTTİM.MÜDÜR YARDIMCISIYLA GÖRÜŞTÜM.DEVLETİN YAKACAK VERMEDİĞİNİ SÖYLEDİ.YAKACAK PARALARINIDA BİZE KESTİLER.SEVA'NIN GERÇEKLERDEN HABERİ YOK.BU İŞLER ÖYLE BOŞ BOŞ AHKAM KESMEKLE OLMUYO GÜZEL SEVACIM.BUNLAR HAYATIN GERÇEKLERİ.

Konuyu Toplam 1 Üye Okuyor. (0 Kay?tl? Üye Ve 1 Misafir)