|
SİTE ANA SAYFA | Galeri | Kayıt ol | Yardım | Ajanda | Oyunlar | Bugünki Mesajlar | Arama |
Anasayfa Haberler Sivas Haberler |
|
Seçenekler | Arama | Stil |
![]() |
#1 |
Site Habercisi
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Sivaslilar.Net Şuan
![]() Üyelik Tarihi: 03.08.2005
Tecrübe Puanı: 937
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() Memur Sendikaları Konfederasyonu (Memur Sen) Sivas İl Temsilciliği, İnsani Yardımlaşma Vakfı (İHH), Deniz Feneri ve Anadolu Gençlik Derneği tarafından ortaklaşa olarak Gazze yardım kampanyası başlatıldı. Düzenlenen ortak basın toplantısında konuşan Memur Sen İl Temsilcisi Ömer Anlı, Gazzeli'leri yanlarında olduğumuzu göstermek için herkesi kampanyaya destek vermeye davet ederek, “İsrail'in bombalarına karşılık bizlerde buraya yardım yağdıralım” dedi. Sendika binasında düzenlenen basın toplantısında İHH Sivas Şube Başkanı Özcan Deniz ve Anadolu Gençlik Derneği Başkanı Kasım Kılıç'ta yer alırken, Memur Sen İl Temsilcisi Ömer Anlı açıklamayı yaptı. İsrail'in sergilediği isgalci anlayış ve vahşete her geçen gün bir yenisinin eklendiğini söyleyen Anlı, “Filistin'de kan ve gözyaşı varken bizlerin burada huzur ikliminde olmamız beklenemez. Bu nedenle İHH, Kimse Yok mu Cansuyu, Deniz Feneri ve Anadolu Gençlik Derneği ile ortaklaşa yardım kampanyası başlattık. Milletimize buradan çağrıda bulunuyoruz. Bu kuruluşlar aracılığıyla insanlarımız Gazze'deki kardeşlerimize yardımda bulunsun. Bu organizasyonlar eminiz di. Gazze'ye yeniden umut verecektir” dedi. Anlı bununla birlikte İsrail Büyükelçimizin geri çağrılmasını İsrail'in Türkiye elçisini ise istenmeyen adam olarak ilan edilmesi gerektiğini söyleyerek, “İslam Örgütü'nün acilen özel gündemle bir araya gelmesi gerekmektedir. Bununla birlikte İsrail ile ilgili tüm askeri ve ekonomik işbirliği sona erdirilmelidir. Filistin Devleti desteklenmelidir” şeklinde konuştu. İHH Sivas İl Başkanı Özcan Deniz ise Filistin'e yardım için 1 milyon YTL ayrıldığını ve iki kamyonun ilaç sevkiyatı yaptığını söyleyerek, “Herkesten destek bekliyoruz” dedi. Mustafa Yıldız Sivas'ın Sesi Gazetesi |
![]() |
![]() ![]() |
Konuyu Toplam 1 Üye Okuyor. (0 Kay?tl? Üye Ve 1 Misafir) | |
|
|