Warnung: Illegal string offset 'type' in [path]/includes/class_postbit.php(293) : eval()'d code (Zeile 153)
Sizce ülkemizde öğretmenlerimize hak ettikleri değer veriliyor mu? - Sivas - Sivaslilar.Net - Sivashaber - Sivasforum - Sivasların En Büyük Buluşma Merkezi - Yiğidolar
Forum - Ana Sayfa Takvim S?k Sorulan Sorular Arama

Zurück   Sivas - Sivaslilar.Net - Sivashaber - Sivasforum - Sivasların En Büyük Buluşma Merkezi - Yiğidolar > Serbest Alan > Anketler
SİTE ANA SAYFA Galeri Kayıt ol Yardım Ajanda Oyunlar Bugünki Mesajlar

Anketler Burada anketleri bulabilirsiniz

Son 15 Mesaj : Atatürk'ün Çocukluğu'na Ait Hikayeler           »          Şehzade Osman           »          Hatıra defteri           »          Antilop İle Akrebin Dostluğu           »          Karagöz İle Hacivat Konuşmaları 2           »          Sitemizin Ozanları           »          SEVDİM İŞTE....           »          NEFRET ETTİM İŞTE!!!!!           »          AFORİZMALAR (SAÇMALAMLAR)-1           »          SEÇKİNLER/SEÇİLMİŞLER DÜNYASI           »          Hatalarımızdan Dersler Alabilmek Ümidiyle.           »          Araf Suresi 172-173. Ayetler.( Ben Sizin Rabbiniz Değil Miyim)           »          İnancımızı Kullananların Artık Tuzağına Düşmeyelim.           »          ULAŞ-Yapalı           »          TÜRKİYE TÜRKLERİNDİR PAYLAŞIMAZ
Anketimiz: Sizce ülkemizde öğretmenlerimize hak ettikleri değer veriliyor mu?
Evet veriliyor. 15 28,85%
Hayır verilmiyor. 17 32,69%
Öğretmenlere haksızlık yapılıyor. 12 23,08%
Fikrim yok/İlgilenmiyorum. 8 15,38%
Katılımcı sayısı: 52. Sizin Bu Ankette Oy kullanma Yetkiniz Bulunmuyor

Seçenekler Arama Stil
Alt 06.01.2009, 22:42   #9
LaEdri
Usta Yiğido

LaEdri - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

LaEdri Şuan LaEdri isimli Üye şimdilik offline Konumundadır

Tecrübe Puanı: 1290 LaEdri TAM BIR BEYEFENDILaEdri TAM BIR BEYEFENDILaEdri TAM BIR BEYEFENDILaEdri TAM BIR BEYEFENDILaEdri TAM BIR BEYEFENDI
Standart Cevap: Sizce ülkemizde öğretmenlerimize hak ettikleri değer veriliyor mu?

Alıntı:
sonbahar5803 Nickli Üyeden Al?nt? Mesajı Göster
Lisede dersime giren bazı hocalar aynı zamanda boş saatlerini değerlendirip özel okullarda da çalışıyordu.
Bizim derslerde sorularımızı doğru düzgün yanıtlamazken, kimilerinin lakabı kemikkıranken (öğrencilere davranışlarından dolayı), o özel okulda hepsi melek, hiç cevapsız soru bırakmayan hocalardı.

Tarih dersinden iki sene boyunca hiç başarılı olamadım. Tembel olduğumdan değil; hocanın görüşüne uygun kitapları okumadığım için.

Bir sene bir hocamız vardı, şeker hastasıymış. Sinirlenince şekerim çıktı der, izin verir gönderirlerdi. Bizim ders boş. Ama o istirahat etmek yerine koşa koşa açtığı büroya giderdi; özel ders saati gelmiş ya....
Saati gelince ha bire şekeri çıkardı.

DPY sınavına ve Burs almak için girilen sınavlarda aynı puanı almış iki öğrenciden, öğretmen çocuğu olan bursu hakeder. Diğerinin yoksul olup olmaması önemli değil. Bizim öğretmenler memleketin en yoksul insanıdır çünkü. Hep o imaj kazındı beyinlere...

Valla yazacak daha çok şey var ama dellendirmeyelim öğretmenleri.

Kusura bakmayın ama acımasızca gelebilir eleştirilerim ama yurtdışında da okudum ben.

Oradakiler yüksek maaş alıyorsa sonuna kadar hakediyorlar.

Buradakiler de hakettiklerini fazlasıyla alıyorlar.

Gerçekten öğretmen gibi öğretmen olanları kesinlikle ayrı tutuyorum.
Ama o tarz öğretmen Türkiye'deki öğrencilik hayatım boyunca sayılıdır benim için.

Öğretmen adaylarıyla aynı üniversitenin yollarını aşındırdık. İnanın bazen acıdım geleceğin öğrencilerine.
Ve aynı şekilde gençliğin gittiği yolu görünce, geleceğin gerçek öğretmenlerine de acıdım.

Bu her meslek için geçerli. Biz artık sadece mezun veriyoruz.
Kaliteli mezunlar ne kadar?
Demek hakettiğimizden fazla alıyoruz.Söyler misin peki hakettiğimiz neymiş?
Senin lise mezunu öğretmenlerin hata yaptı diye bu lafı söyleyebiliyorsan,üniversitede ki öğretmen adaylarına değil önce kendine acımalısın...
Senin o öğretmenin ihtimal ne için açıldığı belli olan öğretmen okulu mezunudur..Sen de gelirsin bunları günümüz öğretmenlerine genellersin.Aferin!

Kendi çocuğunun ne haltı yediğini sormadan gelip öğretmeni azarlayan,bağıran çağıran velileri artık anlamakta güçlük çekmiyorum senin bu mesajından sonra!

Konuyu Toplam 5 Üye Okuyor. (0 Kay?tl? Üye Ve 5 Misafir)