Cevap: ŞEHİR İÇİ ULAŞIM VE KENT KART
ben kent kart kullanımından değilde otobüslerden ve şöförlerinden şikayetim var. Yolcu olarak birer müşteriyiz. Biz varsak onlarda var bu unutulmamalı. Tüm şoförleri elbette ele almamak gerekir ama çoğunluk olarak vurdumduymaz kaba dikkatsizler. daha 2 gün önce eski garajlar durağında otobüs bekliyorum.herhalinden üniversite öğrencisi olduğu belli olan bir bayan benim bindiğim otobüse bindi.başka şehirden geldiğini kent kartının olmadığını söyleyip şöföre para vermek istedi.şöför kaba bir biçimde para almıyoruz kent kartınız yoksa alamayız dedi otobüstede sadece ben vardım ben uzattım kartı okuttu.sanırım hep söylerler eğitim şart diye. bencede çok önemli eğitim...şehir dışından gelseniz size böyle davransa ne düşünürsünüz....sempati duymayacağınız kesin.birde şu otobüs zamları...benim bildiğim kadarıyla zam yapılmdan önce duyurulması gerekir...ama nerde otobüse biniyoruz okutuyoruz birde bakmışız zamlanmış...şöföre soruyorum neden zam olacağından bizim haberimiz yok ...cevap ben bilmem halk otobüs merkezini ara sor ....cevaba bak çay demle....birde otobüslerde sigara içmenin yasak olduğunu zannederdim tabiki şöförde dahil...ama demekki değilmiş şöförlerin içtiğine göre yolculara serbest olması lazım gerekir bence....neyse bugünlük bu kadar şikayet yeter...ama şuna eminimki bu şikayetler her ildede vardır....bu gibi sorunlar eğitim aşılacağınıdüşünüyorum...ama eğitime açık olana tabikide...
|