|
SİTE ANA SAYFA | Galeri | Kayıt ol | Yardım | Ajanda | Oyunlar | Bugünki Mesajlar | Arama |
Şiirler Burada yazmış olduğunuz şiirleri yazabilirsiniz. |
|
Seçenekler | Arama | Stil |
![]() |
#11 |
Navigator
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Kardelencicegi Şuan
![]() Üyelik Tarihi: 27.10.2008
Tecrübe Puanı: 5481
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() HoşçakaL saTıLık Yüreğine
Hayat akıp giderken önümüzden gizlice seni aradım dağlarda tepelerde düşlerim bitti bitiyor derken yine sarıldım bu dünya´ya yeniden hüznüm´le seni buldum kayıp olan mabedimde Saçlarına dökülmüştü kar taneleri öylece anladımseneler devirmişim hayalinle sevmiştim ya seni geçmiş zaman içinde sonra cehennem´e döndü yüreğim oldum biçare buldum ama artık neye yarar söyle Cehreme baka baka el olup gitmiştin işte hatırla geçmişi bana sakın hayır deme hani söz vermiştik birbirimize neredeydi aşkın neredeydi söyle buldum ama bilirim ellerim boş kalacak yine İlk aşkım sevincimdin yüreğimde şimdi çocukların olmuş on yedisinde seni görmek güzel ama beni yaraladın yine sakın sensiz mutlu olduğumu düşünme gidişin oldu haram ömürüm bitti öylece Artık sorgulama neden niçin diye nedenleri niçinleri gömdüm gidişinle seninle birlikte yüreğimin taa derinliklerine tekrar karşına çıkmasaydım keşke gidiyorum hoşçakal sana ve o satılık yüreğine...... |
![]() |
![]() ![]() |
Konuyu Toplam 1 Üye Okuyor. (0 Kay?tl? Üye Ve 1 Misafir) | |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevaplar | Son Mesaj |
Şiirler Duyguların Yazıya Dökülmüş Halidir | _DuMaN_58 | Aşk şiirleri | 1 | 13.08.2009 16:46 |
Gökhan Doğan'dan Şiirler | dede58 | Şiirler | 0 | 08.07.2008 14:05 |
PEÇETEMDEKİ ŞİİRLER | krmseremet | Arşiv | 7 | 02.04.2008 15:19 |
Sivaslilar.Net' te en uzun forum ve en beğendiğiniz forumlar hangileri????? | serkanka58 | Arşiv | 5 | 07.03.2008 12:58 |
EN BEĞENDİĞİNİZ REKLAM | puar | Arşiv | 9 | 02.02.2008 11:23 |