|
SİTE ANA SAYFA | Galeri | Kayıt ol | Yardım | Ajanda | Oyunlar | Bugünki Mesajlar | Arama |
Serbest Kürsü Serbest Konular |
|
Seçenekler | Arama | Stil |
13.01.2009, 18:23 | #1 |
Usta Yiğido
barikat58 Şuan
Son Aktivite: 06.04.2016 18:19
Tecrübe Puanı: 2202
|
Davet ediyorum!!!
Olmayanın arkasından atmamaya
Çıkarları için başkasını satmamaya İnsanların arasına fesat katmamaya Davet ediyorum,davet ediyorum!!! Tek vatan tek bayrak altında olmaya Sadece bizden oldugu için bile sivaslıyı korumaya Saygı sevgi denizinde birlikte bogulmaya Davet ediyorum,davet ediyorum!!! Yaratandan ötürü yaratılanı sevmeye Yapılan herşeyin dostluk tarafını görmeye Küçük hatalardan dolayı kimseyi yermemeye Davet ediyorum,davet ediyorum!!! Rüzgarlara degil,fırtınalara kafa tutmaya Dostlukları değil kalleşlikleri bir kenara atmaya İyi günde kötü günde bir olmaya biz olmaya Davet ediyorum,davet ediyorum!!! Yanlızca şeytan ve ondan olanı taşlamaya Dostane olan her hareketi alkışlamaya Dünleri çıkarıp tertemiz yarınlara başlamaya Davet ediyorum,davet ediyorum!!! Kin ve nefreti kalpten sökmeye Dostluk denizine bir bardak olsun su dökmeye Zalimlere karşı diz çökmemeye Davet ediyorum,davet ediyorum!!! Fazla söze yoktur gerek Davete icabet gerek Varsa bişeyler ekleyecek Davet ediyorum,davet ediyorum!!! KANGALLIMIN biraz kalemi ağırdır Bunları dahada duymayan varsa sağırdır Sitemim çok amma şimdilik bu kadardır Yinede Davet ediyorum,davet ediyorum!!! |
Konuyu Toplam 1 Üye Okuyor. (0 Kay?tl? Üye Ve 1 Misafir) | |
|
|