|
SİTE ANA SAYFA | Galeri | Kayıt ol | Yardım | Ajanda | Oyunlar | Bugünki Mesajlar | Arama |
|
Seçenekler | Arama | Stil |
20.01.2009, 08:32 | #11 |
Yiğido
falconman Şuan
Son Aktivite: 10.02.2016 22:46
Tecrübe Puanı: 614
|
Cevap: Seni Cok özledim ANNEM
Seni sevincime ortak etmeyi
özlemişim anne ellerini tutup,göğsünde uyumayı özlemişim, Sonra sarılışını özlemişim içime kalbinin dokunuşunu özlemişim Anne!.. Ilık rüzgarların getirdiği yapraklar kadar masum, soğuk mevsimin sararttığı çiçekler kadar hüzün dolusun. Seni özlemek anne seni özlemek günahsız bir bebeğin kokusu kadar saf bir kadın teninin inayeti kadar sorgusuzdu. Kimindi bu çevre kimindi çevrelenmiş bu yasaklık bunca kara bulutlar kimdendi? kimdendi anne özlemi? Şimdi adını anımsıyorum anne düşsel bir kelebeğin kanatlarına takılmış bir mutluluğa gülümsüyorum. seni anımsıyorum anne seni ve sana yaptığım mor çiçekleri. Kokunu özlemişim anne her sarılışında hissettiğim o eşsiz kuyunun o içimdeki ürpertinin hiç dinmeyen kokusunu özlemişim seni özlemişim anne Seni ve sana yaptığım mor çiçekleri İkimizde bir şarkının hiç söylenmedik, bir şiirin hiç yazılmadık kısmındayız ortalığa öyle bir düşmüş ki kalplerimiz öyle bir yangında yanmış ki bedenimiz seni bana öyle bir hatırlatmış ki bilsen anne Seni sevincime ortak etmeyi özlemişim anne Kokunu özlemişim her sarılışında hissettiğim anne kokunu. Sana tutunmayı özlemişim anne düşerken çocukluk çağlarımdan dalım olmanı özlemişim, gençliğimin en kırılgan, gençliğimin en yorgun dönemini senle geçirmeyi özlemişim anne seni özlemişim anne Seni ve sana yaptığım mor çiçekleri Kimi umutsuz çayırların otlağı kimi susuz toprağın suyu kimsesiz bir bedenin kimsesi olmuşsun kimi hani hayatın bitmesi var ya hani elinden tutupta bir çocuğu hayatın en son merdivenine bırakmak var ya işte sen böyle birşeysin anne işte sen uzanıp da dokunamadığım yağmurum, ağlayıp da susamadığım hıçkırığımsın. ulaşamadığımsın... Seni özledim anne elini tutmayı özledim gözlerine bakmayı seninle gülmeyi, seninle ağlamayı seni özledim anne seni ve sana yaptığım mor çiçekleri... Anne bırakma ellerimi tut Allah aşkına ne olursun anne kurtar beni bu yasaklardan yaşayamıyorum sensiz boğuldum insanlardan ne olursun anne ne olursun al götür beni bu diyarlardan Ve şimdi yoksun anne neden yoksun? yalvardım neden gelmedin neden sarılmıyorsun buz gibi tenime neden ısıtmıyorsun yeniden ayaklarımı kokunu neden esirgiyosun benden neden anne neden neden geri gelmiyorsun? Şimdi adını anımsıyorum anne yüzümde bir tebessüm elimde bir demet mor çiçekle... |
Konuyu Toplam 1 Üye Okuyor. (0 Kay?tl? Üye Ve 1 Misafir) | |
|
|