|
SİTE ANA SAYFA | Galeri | Kayıt ol | Yardım | Ajanda | Oyunlar | Bugünki Mesajlar | Arama |
|
Seçenekler | Arama | Stil |
![]() |
#11 |
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() ![]() harbikiz58 Şuan
![]() Son Aktivite: 03.10.2012 22:37
Tecrübe Puanı: 698
![]() |
![]() [/b]*********asik sefai -gözlerin*********
Gözlerin cennet çiçegi Gönlüm cehennem ateşi Eger sevdigine köle olursa gönül Nuh tufanına kucak açarmış Lakin arafatın gerisi cinnet! Kalk güzeller güzeli yüregim sana tutsak Derdine pusatlandım, çilen gün oldu bana Sen ki sevdaların şahı, garip gönlümün ahı Dilegim sen, kebelam sen, muradım sen... Dönsede dünya kendi başına; ben dönmezem yolumdan Dolunaya güneş denktir ülgere kutup yıldızı Ağla ey şafak türküsü kaderim boynuma yafta Hükmü darimiş meğer Boynumda yay kirişi Şer mi yağıyor yerin yüzüne Karanlık bastı başımı Sevdam yankılansın vadilerinde eyy anadolum İğde çiçeginde gizli özüm Sarı papatya ki; el eder sen gibi Alıpta sineme sarasım gelir Her koklayış bir acı, her dokunuş bin ölüm Zaman dokuz başlı ejdarha Sen bana düşman bense bana Yüregim kaf dagına sürgün, Ruhum tur dagında ersir, Deli eyledi zaman Bir acıki dizlerim; duymasada bedenim Parmaklarımda öldürdüm isyanımı Şimdi sokak aralarında gezerken Duysamda topal seslerini Uyuşmuş bacagım, duymayan parmaklarıma ragmen Bu dönek dünyadan dimdik geçmek zorundayım Koy yal verdigim ekmek verdigim köpeklerde arkam sıra ürüp dursun. Şimdi gecelere çivi çakar oldum Aglama ey şafak türkülerim ağlama Gece mavisi sevdalarımı çığlık çığlıga çağırırken göklerden Huzur benim! Huzur benim deseydin; vallahi düşünmezdim eyy ölüm. [/b] |
![]() |
![]() ![]() |
Konuyu Toplam 9 Üye Okuyor. (0 Kay?tl? Üye Ve 9 Misafir) | |
|
|